Deși au un copil împreună, au luat hotărârea să se despartă! Ce cântăreț de manele anunță separarea definitivă de soția lui. Are dovezi că femeia l-a înșelat!

Deși au un copil împreună, au luat hotărârea să se despartă! Ce cântăreț de manele anunță separarea definitivă de soția lui. Are dovezi că femeia l-a înșelat!

Au împreună un copil de trei ani, însă mariajul lor a ajuns la final. Un cunoscut cântăreț de manele anunță despărțirea de soția lui, asta după ce a aflat că femeia l-ar fi înșelat. Bărbatul e dezamăgit de cele întâmplate și spune că și-a pus mult prea multă încrederea în femeia de lângă el. Urmează să înceapă procedurile de divorț, însă iată ce a decis împreună cu femeia în privința băiețelului lor.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

După 4 ani jumătate de iubire, un mariaj de mai bine de doi ani, iată că Ionuț Frumușelu, cântărețul de manele, anunță despărțirea de femeia care i-a oferit un copil. Artistul face mărturiri pentru despre ultima perioadă din viața sa, o perioadă în care a încercat să treacă peste toate zvonurile, care într-un final s-au adeverit.

Explozie la o magistrală de gaz din Vrancea. 4 oameni care lucrau la autostrada A7 au murit, iar 5 sunt răniți

Deși a aflat că partenera sa l-ar fi înșelat, ca orice bărbat care știa că are acasă o femeie așa cum trebuie, el a negat că ar fi adevărat. A încercat totuși să afle cum stă situația, să arate tuturor că nu este așa, însă a fost surprins când a descoperit că mama fiului său i-a fost infidelă.

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

A aflat că soția l-a înșelat, iar el a decis să bage divorț! O nouă separare în showbiz

Ionuț spune că după ce și-a dat seama de ce a făcut soția lui, a hotărât să se separare. Astfel, de comun acord au decis că cel mai bine e să divorțeze și fiecare să meargă pe drumul lui în viață.

Împreună cu soția lui au decis că trebuie să facă în așa fel încât copilul lor de trei ani să nu aibă de suferit. Ionuț Frumușelu a hotărât să plece din apartamentul în care au locuit în ultimii ani, apartament luat împreună cu soția, și să-i lase pe ea și pe fiul lor să locuiască acolo, el având dreptul ori de câte ori vrea să vină și să-l viziteze. Totodată, el va contribui la plata bonei pe care băiețelul o are.

El mai deține o garsonieră, iar acolo s-a și mutat după despărțire, însă peste ani apartamentul luat împreună cu soția va rămâne doar pe numele fiului lor.

Ionuț Frumușelu, pregătit să iubească din nou după despărțirea de soție

Ionuț Frumușelu ne mai spune că a vorbit cu fosta sa parteneră și vor depune actele de divorț la notar. Dacă aceasta nu va fi de acord cu decizia divorțului, atunci cântărețul e dispus să meargă până în pânzele albe și va apela la instanța de judecată pentru a se separa oficial de femeia care i-a dăruit un copil.

Acum interpretul de manele este un bărbat singur, însă e dispus să iubească din nou. La doar 27 de ani, Ionuț Frumușelu susține că a trecut prin momente extrem de grele de-a lungul timpului. A crescut fără părinți de la o vârstă fragedă, bunicii au fost cei care l-au făcut mare și l-au educat, iar la adolescență a plecat spre București pentru a-și căuta un loc de muncă, dar și marea dragoste.

Din păcate pe plan sentimental nu a fost să fie, dar speră să găsească pe cineva care să-l merite cu adevărat și să-l facă din nou fericit. Cântărețul vrea totuși ca în perioada următoare să muncească cât mai mult, să scoată cât mai multe piese și să-și ducă visul mai departe.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191