Despărțirea momentului! Unul dintre cele mai îndrăgite cupluri a ajuns la final, după un mariaj de 45 de ani

Despărțirea momentului! Unul dintre cele mai îndrăgite cupluri a ajuns la final, după un mariaj de 45 de ani

După 45 de ani de căsnicie, Meryl Streep (74 de ani) și soțul ei, Don Gummer (76 de ani), au decis să meargă pe drumuri separate, după cum anunță revista People. 

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Vestea despărțirii a fost făcută de către unul dintre apropiații lui Meryl Streep chiar pentru sursa amintită mai sus. De asemenea, persoana respectivă a punctat și faptul că cei doi sunt separați de mai bine de șase ani de zile, dar acum au decis să aibă vieți separate. 

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Meryl Streep și Don Gummer s-au despărțit 

În urmă cu doar o zi, People a confirmat faptul că actrița și soțul ei nu mai au de-aface nimic unul cu celălalt încă de acum șase ani, însă au decis ca mereu să-și fie alături. 

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Cei doi mereu au încercat să își țină viața cât mai ferită de ochii publicului, mai ales că din anul 2018 nu a mai fost văzută împreună, în ciuda faptului că vineri actrița a purtat verighetă, la Premiile Princesa de Asturias din 2023, în Spania. 

„Don Gummer şi Meryl Streep sunt separaţi de mai bine de 6 ani şi, deşi vor avea mereu grijă unul de celălalt, au ales vieţi separate”, a declarat un reprezentant al lui Streep pentru PEOPLE.

Cum s-au cunoscut Meryl Streep și Don Gummer 

Dacă la finalul lunii septembrie cei doi sărbătoreau cea de-a 45-a aniversare a mariajului lor, pare că lucrurile au căpătat un alt sens acum. 

Don Gummer și-a cunoscut soția în anul 1978, chiar prin intermediul fratelui ei. Gummer era un sculptor din Louisville, Kentucky, și a apărut în viața ei atunci când traversa o pierdere enormă: iubitul ei, actorul John Cazale a murit din cauza cancerului pulmonar. 

Încă de la prima întâlnire au simțit o chimie extraordinară, ajungând să se căsătorească șase luni mai târziu, în casa părinților actriței. Au devenit părinții a patru copii:  fiul Henry şi fiicele Mamie, Grace şi Louisa.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191