Despărțirea verii în showbiz. Abia acum au confirmat că nu mai formează un cuplu

Despărțirea verii în showbiz. Abia acum au confirmat că nu mai formează un cuplu

Se pare că problemele se țin lanț de faimosul model Bella Hadid. Aceasta este în mijlocul unei lupte împotriva temutei boli Lyme, iar acum a mai făcut un anunț care a uimit întreg showbiz-ul mondial: se desparte de iubitul ei, Marc Kalman. Cei doi formau un cuplu de mai bine de 2 ani, iar zvonurile susțin că este vorba despre o despărțire amiabilă.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Se pare că problemele par să nu se mai termine pentru faimosul fotomodel, Bella Hadid, sora la fel de faimoase colege de breaslă, Gigi Hadid. După ce tânăra în vârstă de doar 26 de ani a anunțat că trece prin dureri groaznice, cauzate de către temuta boală Lyme, un nou necaz face grea viața vedetei! Potrivit informațiilor oferite de către cei de la Outlook, Bella Hadid s-a despărțit de iubitul ei, Marc Kalman.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Cei doi formau un cuplu de aproximativ 2 ani. Primele zvonuri cum că ar fi existat o relație între cei doi au apărut încă din 2020, însă de abia în iulie 2021 au hotărât tinerii îndrăgostiți să facă public faptul că sunt într-o relație. Iar acum, se pare că aceștia se despart. Partea bună este că, potrivit sursei citate, cei doi pornesc pe drumuri diferite în termeni amiabili, fără se existe o stare de animozitate în interacțiunile pe care le au.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Bella Hadid se confruntă de câteva luni bune cu temuta boală Lyme. Într-un videoclip postat pe contul personal de TikTok, faimosul fotomodel spune că durerea este extrem de greu de suportat, iar acum o resimte în întreg corpul. Potrivit zvonurilor, aceasta urmează să ia o pauză mai lungă de la cariera ei de succes, pentru a se reface în totalitate.

Conform sursei, Bella Hadid și Marc Kalman se despart din proprie inițiativă, fără să existe o stare de animozitate între cei doi. Faimosul fotomodel își concentrează forțele pe starea de sănătate.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191