Destinația de vis unde Mirela Vaida și-a dus copiii! Nu a mai fost acolo din luna de miere

Destinația de vis unde Mirela Vaida și-a dus copiii! Nu a mai fost acolo din luna de miere

Mirela Vaida (41 de ani) a avut o vară frumoasă în care s-a plimbat cu copiii, dar a avut parte și de o escapadă în Italia, la Puglia, alături de soțul său, Alexandru Vaida.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Înainte de asta, vedeta Antenei 1 și-a dus însă copiii la Disneyland Paris, acolo unde, după cum a mărturisit, nu a mai ajuns de când a fost în luna de miere.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Carla (8 ani), Vladimir (7 ani) și Tudor (4 ani), cei trei copii ai prezentatoarei TV au fost mega încântați de această experiență iar Mirela Vaida a povestit despre Disneyland pe rețelele de socializare.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

„Ne-am întors de la Disneyland Paris. Eu mai fusesem în luna de miere, în urmă cu 15 ani, dar acum m-am întors acolo în ipostaza de mamă cu trei copii…Dincolo de aglomerația peste măsură, de zecile, poate sutele de mii de turiști zilnic, de cozile interminabile, de timpii mari de așteptare, de prețurile exagerate la orice, Disneyland este o experiență în sine…

Am înțeles, și nu e prima oară când simt asta, că oamenii pot coexista pașnic, dacă sunt lăsăți în pace, indiferent de rasă, de religie, de culoarea pielii, de cultură, de Am văzut indieni, africani, mexicani, chinezi, europeni, arabi, evrei, americani, thailandezi comunicând unii cu ceilalți, fără să își știe limba, respectându-se unii pe alții, stând la aceleași cozi, bucurându-se de aceleași povești pentru copii, făcând cu mâna mascotelor Disney, aclamând, aplaudând artificiile, răbdând toanele copiilor lor, pentru că, dincolo de orice diferență de cultură, rasă, limbă sau religie, ei, toți, aici, erau părinți. Fiecare, mai bun, mai vulnerabil, mai înțelegător, mai răbdător și mai fericit lângă copiii Asta a fost prima lecție de zilele astea!”, le-a mărturisit vedeta urmăritorilor săi, împărtășindu-le apoi faptul că la întoarcerea acasă a călătorit în același avion cu Simona Halep și Elisabeta Lipă.

„Apoi, la întoarcerea în țară, am călătorit în același avion cu două dintre cele mai mari campioane ale României: Elisabeta Lipă și Simona Halep. Am stat împreună tot atât de mult, ca să așteptăm bagajele! Asta a fost a doua lecție: despre modestie! Pentru că performanța sportivă, dincolo că modelează corpul și mintea, formează caracterul! Le-am strâns mâna, au făcut poze cu copiii, am așteptat cuminți bagajele și le-am mulțumit că, datorită lor, România apare pe hartă!”, a mai completat, în încheierea mesajului său, Mirela Vaida.

Se știe deja că Mirela Vaida este o mămică model căreia îi place să gătească intens pentru copiii ei și chiar face mâncare bună. Dar atunci când este în bucătărie, prezentatoarea TV  preferă să asculte muzică la căști pentru a se relaxa și a-i ieși totul ca la carte.

„Dragii mei nu știu cum gătiți voi dar eu dacă gătesc aproape în fiecare zi trebuie să-mi fac viața ușoară așa că îmi pun  muzică în căști și gătesc ore întregi.

Astăzi am pregătit o oală (că la mine se gătește la oală, de la 6 kile în sus)  de tocăniță de cartofi, cu costiță afumată, cu tarhon, cu dafin,  cu un pic de verdeață, mărar și pătrunjel la final, și puțină vegeta că mama spunea că dă savoare la mâncare. Cred că vă dați seama ce a ieșit aici!”, a mai spus Mirela Vaida în timp ce se afla încă la cratiță și termina mâncarea de cartofi.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191