Destinațiile perfecte pentru o vacanță de toamnă! Sunt extrem de ieftine și accesibile

Destinațiile perfecte pentru o vacanță de toamnă! Sunt extrem de ieftine și accesibile

O scurtă privire în calendar ne va arăta că deja ne afăm în a doua jumătate a lunii august. În acest ritm, poate chiar fără să ne dăm seama, vom avea surpriza că deja vom intra în toamnă, iar perioada vacanțelor se va apropia de final. Cu toate acestea, dacă vă numărați printre românii care nu au reușit să plece în vacanță în această vară, există unele opțiuni perfecte pentru un concediu de toamnă!

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Vara pare să treacă într-un ritm amețitor, iar doar o scurtă privire în calendar ne va arăta că deja ne afăm în a doua jumătate a lunii august, iar vara începe să se apropie de final. În acest ritm, poate chiar fără să ne dăm seama, vom avea surpriza că deja vom intra în toamnă destul de repede, iar perioada vacanțelor se va apropia de final. Cu toate acestea, dacă vă numărați printre românii care nu au reușit să plece în vacanță în această vară, există unele opțiuni perfecte pentru un concediu de toamnă!

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Din diferite motive, poate că vă numărați printre românii care nu au avut oportunitatea să meargă într-o vacanță în această vară. Ei bine, acest lucru nu înseamnă că trebuie să lăsați și toamna să treacă pe lângă voi, mai ales când există unele destinații perfecte pentru a fi vizitate în acest anotimp!

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Potrivit celor de la The Times, nu veți regreta absolut deloc un concediu de toamnă, petrecu în aceste locuri!

Bruges, Belgia

Un oraș superb, plin de istorie, cât și de o mulțime de oportunități pentru a vă distra. Bruges este una dintre cele mai populare destinații de vacanță din Europa, însă, dacă vreți să vă bucurați cu adevărat de acest oraș, este cel mai bine să îl vizitați toamna!

Motivul? Ei bine, mulțimile de turiști din timpul verii nu vor mai umple străzile, iar toamna evitați și aglomerația excesivă provocată de târgurile de Crăciun. Astfel, nu ezitați să rezervați o vacanță în Belgia, în această toamnă.

Viena, Austria

Fără doar și poate unul dintre cele mai frumoase orașe din Europa, Viena este o destinație pe care nu trebuie să o ratați! Iar la fel ca și în cazul Belgiei, toamna este perioada perfectă pentru o vacanță, practic pentru aceleași motive ca și în cazul orașului Bruges!

Așa că odată ce calendarul arată luna septembrie, nu ezitați să urcați în avion și să vă bucurați de această capitală superbă!

Petra, Iordania

Una dintre cele mai spectaculoase și populare destinații de vacanță de pe glob, Petra merită văzută, mai ales toamna! Astfel, veți evita căldurile excesive ale verii, cât și aglomerația provocată de turiști.

Ba chiar mai mult decât atât, ploile ocazionale din timpul toamnei pot să facă o vizită în Iordania mult mai spectaculoasă, datorită faptului că veți vedea mult mai multă verdeață decât de obicei.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191