Destinul tragic al marilor comedianți Stan și Bran. Ce a refuzat să mai facă Laurel după moartea prietenului său

Destinul tragic al marilor comedianți Stan și Bran. Ce a refuzat să mai facă Laurel după moartea prietenului său

Au adus zâmbetul pe chipul a zeci de milioane de oameni de-a lugul lumii, însă, în final, destinul lor a fost unul tragic. Laurel și Hardy, cunoscuți în țara noastră drept Stan și Bran, au devenit o echipă în 1927, iar de atunci s-au transformat în cei mai mari comedianți din Epoca de Aur a Hollywoodului.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Primul scurtmetraj în care cei doi au apărut împreună, „Putting pants on Phillip”, a fost mut, iar o carieră legendară s-a născut în urma acestei colaborări. Potrivit celor de la , cei doi au jucat împreună în 23 de filme, 32 de filme mute, cât și 40 de scurtmetraje și producții.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Cei doi au devenit rapid apreciați de-a lungul Statelor Unite, iar faima lor a trecut și dincolo de hotarele Americii. Cu toate acestea, pentru cei doi, lucrurile s-au schimbat mult după finalul celui de-al Doilea Război Mondial și nu în bine.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Se pare că viața personală a celor doi era una haotică, iar ambii fumau mult, iar mai multe iubite, căsnicii, cât și probleme cu alcoolul au dominat anii de activitate ai celor doi. Una dintre ultimele momente în care cei doi au interacționat cu fanii a fost în 1953, în timpul unui turneu în Irlanda.

Acolo, cei doi au rămas profund impresionați atunci când clopotele unei biserici au bătut în ritmul melodiei genericului lor, „The Cuckoo Song”.

Din păcate, peste un an, Oliver Hardy (Bran) a suferit un atac de cord, iar în anii următori, actorul a slăbit extrem de mult. Din păcate, pierderea în greutate se datora unui diagnostic de cancer, iar în 1957, Hardy a murit din cauza unei tromboze celebrale. Din păcate, partenerul său nu a putut ajunge la înmormântare, tot din cauză că era extrem de bolnav. „Babe ar înţelege. Oricum ura înmormântările. Meseria lui fusese râsul…”, spunea acesta, conform sursei.

Laurel nu și-a revenit niciodată după moartea prietenului săi și a refuzat să mai urce pe scenă, sau să joace în alt film. Se pare chiar că vestea că Hardy era pe moarte i-a și provocat probleme grave de sănătate. Actorul a murit 23 februarie 1965, la vârsta de 74 de ani, la numai patru zile după ce a suferit un atac de cord.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191