Detalii despre nunta lui Ianis Hagi cu Elena. S-au folosit zeci de mii de flori pentru decor

Detalii despre nunta lui Ianis Hagi cu Elena. S-au folosit zeci de mii de flori pentru decor

Ianis și Elena Hagi sunt pe cale să își unească destinele și în fața lui Dumnezeu, într-o ceremonie fastuoasă, care va avea loc în câteva ore. La Palatul Știrbey se pun la punct ultimele detalii, pregătirile fiind în plină desfășurare pentru acest eveniment deosebit.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Cei doi au avut grijă să nu lase nimic la voia întâmplării, alegând un decor spectaculos, dominat de tonuri de alb și verde. Aranjamentele florale și decorurile au fost selectate cu atenție pentru a crea o atmosferă elegantă și rafinată, potrivită pentru un eveniment de o asemenea importanță.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Pregătirile sunt în toi, iar echipele de organizare se asigură că fiecare detaliu este perfect pentru ca ziua cea mare să fie de neuitat pentru Ianis și Elena Hagi, precum și pentru cei peste 500 de invitați care vor participa la ceremonie și la petrecerea ce va urma.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

„Ultima sută de metri. Organizarea este în toi. Inamicul nostru este temperatura, suntem în jur de 60 de persoane și încercăm să ne organizăm. Lucrăm la foc continuu (…) Toate florile sunt în camere frigorifice, plus în camioane și sunt pregătite. Este o cromatică de alb și verde care se integrează perfect în pajiștea aceasta minunată din cadrul Domeniului Știrbey, unde sunt copacii ăștia seculari împrejurul cortului. Cortul este transparent (…) Am încercat să aducem natura din exterior în interior în cadrul evenimentului și pe seară sunt lumânări, în jur de de lumânări. Sunt câteva zeci de mii de flori, flori de vară, hortensii, matthiola, delphinium, trandafiri de grădină”, a declarat Nicu Bocancea, la Antena 3.

După cununia civilă, care a avut loc la sfârşitul anului trecut, chiar de Crăciun, Ianis şi Elena Hagi vor ajunge duminica aceasta la altar. Ulterior, aceştia vor sărbători alături de familie şi de prieteni la Palatul Ştirbey.

Imagini exclusive, atât de la cununia religioasă, cât şi de la petrecerea care va avea loc la Domeniul Ştirbey, dar drepturile TV pentru ambele momente au fost vândute către Antena.

„Suntem bucuroși să împărtășim cu cei de acasă cel mai important moment din viața noastră de cuplu. Le mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături, susținerea oamenilor e un lucru extraordinar, tocmai de aceea, prin intermediul Antenei, ne dorim ca și ei să ia parte la această zi atât de specială pentru noi”, a declarat Ianis Hagi. 

Cu o istorie de peste 160 de ani, cu o suprafață de 24 de hectare, arbori seculari, un superb lac interior şi monumente istorice, Domeniul Ştirbey este locul care va găzdui cea mai așteptată nuntă a anului.

Fondat de familia Ştirbey, domeniul poartă o încărcătură istorică bogată, care se întinde până în secolul al XVIII-lea şi a devenit, de-a lungul timpului, un simbol al eleganţei aristocratice.

În bucătărie, pregătirile sunt deja în plină desfășurare, sub supravegherea atentă a lui chef Orlando Zaharia și a juraților de la „Chefi la cuțite”.

Chef Orlando Zaharia a oferit câteva detalii despre preparatele care vor fi servite la nuntă, subliniind că mirii au dorit ceva cu totul special.

Meniul a fost ales cu mare grijă și include, printre altele, o stație de burgeri care va fi amplasată spre finalul petrecerii, pentru a satisface toate gusturile.

„Facem un sos barbeque pentru stația de burgeri pentru că vom avea și o stație de burgeri, care va fi după ce vom servi toate preparatele. Va fi o stație de burgeri foarte frumoasă afară. Vor da foc la grătar, o să fie minunat (…) Dacă observați, există câte o zonă pentru fiecare, fiecare face câte o parte, pentru că meniul este atât de premium, încât necesită maximă atenție”, a spus Orlando Zaharia, potrivit

Peștele va fi vedeta serii, cu un preparat de biban marinat cu lime, portocală și ulei de măsline, care promite să încânte papilele gustative ale invitaților.

„Avem biban, crestat, scos oasele pe mijloc, tot, tot și marinat cu răzătură de lime, portocală, ulei de măsline, sare și piper și atât. Simplu și gustos, asta vrem. Avem și un sos de unt cu capere”, a completat chef Ștefan Popescu.

Orlando Zaharia a menționat că fiecare detaliu a fost tratat cu mare atenție.

„Când spun premium, este premium de la cap la coadă. Câți oameni muncesc… Aș putea spune că de la 30 am pierdut numărul și mă refer la bucătărie. Sunt cred că peste 100 de oameni cel puțin”, a mai spus Orlando Zaharia.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191