Detalii exclusive de la audieri! Cum a răspuns Dana Roba la întrebările anchetatorilor! Femeia nu poate să își folosească decât un picior și ochii

Detalii exclusive de la audieri! Cum a răspuns Dana Roba la întrebările anchetatorilor! Femeia nu poate să își folosească decât un picior și ochii

, cel mai tare site de știri mondene din România vă prezintă, în exclusivitate, detalii exclusive de la audieri. Dana Roba, aflată în stare gravă, la spital, după ce a fost lovită de mai multe ori de soțul ei, cu un ciocan, nu poate să își mai folosească decât un picior și ochii. Cum a răspuns make up artistul la întrebările anchetatorilor.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

La începutul acestei săptămâni, luni, , cel mai tare site de știri mondene din România vă prezenta, în exclusivitate, informația potrivit căreia Dana Roba se afla, internată de urgență la spital, după ce a fost bătută cu bestialitate de soțul său în vârstă de 45 de ani, cu un ciocan. Vedeta se află în continuare în stare critică, după ce a suferit lovituri serioase la nivelul capului.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Detalii exclusive de la audieri. Cum a răspuns Dana Roba la întrebările anchetatorilor

, cel mai tare site de știri mondene din România vă prezintă, în exclusivitate, detalii exclusive de la audieri. Oamenii legii au vorbit cu Dana Roba însă, pentru că starea ei este una destul de gravă, iar în prezent make up artistul își poate mișca numai un picior și ochii, a fost audiată cu clipiri din ochi, o dată și de două ori.

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

În timp ce soțul ei susține că s-ar fi bătut cu ea parte în parte, Dana Roba a confirmat că bărbatul ar fi început să o lovească în timp ce ea dormea.

Potrivit surselor , Dana Roba are de euro în casă, însă nimeni nu poate intra să ia respectiva sumă de bani pentru că poliția a pus sigiliu pe locuință.

Ce a postat soțul Danei Roba cu câteva ore înainte să-și mutileze soția

Cu doar câteva ore înainte să își mutileze soția, tatăl copiilor Danei Roba a făcut public un mesaj, iar vorbele scrise de bărbat prevesteau cumva nenorocirea ce urma să se întâmple.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191