Detalii incredibile despre averea părinților lui Vlad Pascu. S-a transformat peste noapte în mărunțiș

Detalii incredibile despre averea părinților lui Vlad Pascu. S-a transformat peste noapte în mărunțiș

Ies la iveală noi detalii despre părinții lui Vlad Pascu, tânărul care a provocat, în urmă cu o lună, un accident între 2 Mai și Vama Veche, în urma căruia doi tineri și-au pierdut viața.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Se pare că, potrivit surselor Antena 3, imediat după tragedie familia Pascu a pus în aplicare un plan pentru micșorarea averii pe care o adunaseră în ani de dat bani cu camătă oamenilor săraci.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Soții Pascu, Mihail și Miruna, părinții lui Vlad Pascu au agonisit o grămadă de bani și acum încearcă prin orice metodă să „își spele” fiul „criminal” astfel încât să primească de la procurori o pedeapsă mai mică.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Valoarea proprietăților a scăzut brusc

Doar valoarea proprităților imobiliare pe care cuplul Pascu este de 20 de milione de euro. 15 la număr, toate 15 poziționate în cele mai scumpe zone ale Capitalei, în Sectorul 1, în Nordului sau Băneasa.

Totuși, după ce poliția i-a deschis primul dosar lui Vlad Pascu, averea la apă. I-au împărțit în așa fel, iar acum, ar avea doar 3 milioane.

Acest lucru a fost posibil cu ajutorul unui notar care a acceptat să le înscrie valori chiar și cu mult sub grila notarilor, nu doar comparativ cu prețul cu care chiar ei au scos la vânzare unele dintre aceste proprietăți.

De exemplu, Miruna Pascu vinde un teren de 468m² în strada Epocii numărul doi, Sector 1, celebra zonă Nordului, epicentrul luxului imobiliar din Capitală, acolo unde în apartament modest pleacă de la euro.

Sursa de mai sus precizează că pentru cei 468m² Miruna Pascu cere euro. Dar, în actul de parta terenul e trecut cu euro x 2 adică euro.

La fel s-a întâmplat cu toate cele 15 imobile ale familiei Pascu. Pe Bulevardul Expoziției, la numerele 20-30. Gard în gard cu Romexpo, se află terenul de ² care este tot al lor.

În grila notarilor 2,3 milioane de euro în actul familiei Pascu parafat de notar 1,4 milioane de euro. Se fac deodată aproape de euro pentru că nu au plătit taxe.

Barajul Argeș, Sector 1, tot Nordului, colț cu terenul de pe Epocii, se mai multe imobile, tot ale familiei Pascu. Blocuri noi de lux, apartamente de sute de mii de euro. Nu și al soților Pascu. Ei declară că un apartament cu trei camere, cu o terasă de 60m² și una de 54m² practic cât un apartament fiecare dintre ele valorează doar euro.

În grila notarilor e minim Alte trei apartamente la aceeași adresă sunt și ele sub evaluate.

Notarul a mai fost implicat și în alte scandaluri

Notarul care și-a pus parafa, Ștefania Zorilă, a mai fost implicat și în alte controverse. Ea a parafat tranzacția Ioanei Băsescu pentru terenurile de la Nana, afacere pentru care notarul a fost audiată de comisia parlamentară de anchetă asupra tranzacție, existând suspiciuni de sub-evaluare, adică exact ceea ce se observă acum în actele familiei Pascu care păgubesc statul român de sute de mii de lei numai pentru taxa de carte funciară.

Diferența este de peste lei. Despre cum a fost făcută această uriașă a verii imobiliar a povestit chiar un judecător, Mihaela Lămâița Ciocea a fost magistrat la Curtea de Apel București.

„Prin anul 2000, pe când eram judecător începător la Judecătoria Sectorului 3 din București, acest „investitor imobiliar”, Mihai Pascu, era nelipsit din ședințele instanței. Avea zeci de litigii cu români cărora le împrumutase bani cu camătă și le luase apoi apartamentele cu care aceștia garantaseră împrumutul.

Nu pentru că oamenii nu-și plătiseră datoriile, ci pentru că în momentul când aceștia restituiau împrumutul sau ratele la împrumuturi nu le mai dădea chitanță, apoi îi și executa silit”, spune judecătorul Mihaela Lămâița Ciocea.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191