Detalii neștiute despre tânăra care a comis crima din Mangalia! Ce au dezvăluit colegii de liceu ai Loredanei Atănăsoaie: „În general…”

Detalii neștiute despre tânăra care a comis crima din Mangalia! Ce au dezvăluit colegii de liceu ai Loredanei Atănăsoaie: „În general…”

Știm despre tânăra în vârstă de 18 ani, acuzată că și-a ucis prietena alături de care lucra la un hotel din Saturn, că era din același sat cu victima, mai exact din județul Vaslui. Mai mult, cele două fete învățau chiar și în aceeași clasă. Dacă despre Alina, victima tragediei din Mangalia, colegii spun că era „sufletul clasei”, mereu veselă, despre Loredana, suspecta cazului, povestesc că era o persoană foarte retrasă.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Alina și Loredana erau colege la clasa de Științe Sociale (SS) a Liceului Ștefan Procopiu din Vaslui. Și, pentru că erau într-un liceu cu profil tehnologic, pe profilul de Științe Sociale intrau doar elevii cu cele mai mari medii.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Ce spun colegii de liceu despre suspecta în cazul crimei din Mangalia

După ce s-a aflat de tragedia din Mangalia, devastați, coletii celor două fete implicate în crimă au vorbit despre cazul colegelor lor. Astfel, cu toții susțin că tragedia de la Constanța i-a lăsat fără cuvinte, iar asta pentru că ambele fete erau liniștite și niciodată nu au ridicat probleme.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Clasa lor era una liniștită, nu mi s-a adus la cunoștință niciodată să fie vreo situație deosebită. În general, clasele de științe sociale sunt fără probleme. Ce s-a întâmplat acolo nu ne putem da seama. Este o tragedie care ne-a afectat pe toți”, a declarat, pentru Libertatea, directorul Liceului Ștefan Procopiu, Ina Clara Vlad, potrivit Libertatea.

În timp ce Alina, victima tragediei era sufletul clasei, Loredana, cea care și-a omorât prietena, era o fată destul de retrasă.

Eu sunt în stare de șoc, nu îmi vine să cred că este adevărat. Alina era sufletul clasei, făcea pe toată lumea să zâmbească. Pe lângă frumusețea pe care o avea, era și deșteaptă, avea visuri de împlinit, dar acum…”, a declarat o colegă de clasă a celor două fete.

Loredana era o fată retrasă, nu vorbea mult cu noi. Era ciudată. Nu credeam vreodată că ar fi în stare de așa ceva. Colega cu care Loredana se înțelegea cel mai bine era chiar Alina. Se știau de mici Fiind din același sat și fiind vecine, cele două fete se știau de mici. Amândouă proveneau din familii nevoiașe. Alina era susținută la liceu de un om de afaceri din Vaslui, care îi plătea lună de lună cazarea la cămin și hrană.„, a spus o altă colegă.

În același timp, la finalul clasei a VIII-a, pentru că familia nu avea posibilități materiale a găsit drept soluție pentru continuarea studiilor internarea într-un centru de plasament.

Astfel, impresionat de drama fetei, care obținuse cea mai mare medie din sat la Evaluarea Națională, omul de afaceri Ionel Sandu s-a oferit să îi plătească el toate costurile până la finalizarea liceului și a facultățîi. Mai mult, Alina le spunea apropiaților că își dorea să devină polițistă.

Alina și loredana, monitorizate de primărie până la 18 ani

În acest fel, primarul comunei Cozmești, satul de unde provin cele două adolescente, a mărturisit că ambele familii s-au aflat sub monitorizarea serviciului de asistență socială până în primăvara acestui an, mai exact până când cele două fete împlineau vârsta de 18 ani.

Ambele fete s-au aflat sub monitorizarea noastră până în primăvară, când au împlinit 18 ani și, potrivit legii, ies din evidența noastră. Fata care a murit fusese încredințată unei mătuși, de către cei de la Protecția Copilului. Cu fetele nu am avut probleme, ele își vedeau de școală. Familiile sunt cu posibilități materiale foarte limitate, de aceea au ajuns în atenția noastră”, a declarat primarul comunei Cozmești, Hristache Sima.

CITEȘTE ȘI: Loredana Atănăsoaie, tânăra care a comis crima din Mangalia, a fost arestată preventiv. A recunoscut că și-a ucis prietena

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191