Detalii neștiute până acum despre nunta lui Brad Pitt cu Jennifer Aniston. „De ce nu ai vorbit niciodată despre asta?”

Detalii neștiute până acum despre nunta lui Brad Pitt cu Jennifer Aniston. „De ce nu ai vorbit niciodată despre asta?”

La 23 de ani de la nunta cu fast a lui Jennifer Aniston și Brad Pitt, acum Michael Rapaport, fostul lor coleg, a dezvăluit detalii neștiute despre celebrul eveniment.

Ioana Neagu, primărița „credincioasă” din Valea Călugărească a uitat de promisiunile din campanie. Rețeaua de apă şi canal, abandonată!

Jennifer Aniston și Brad Pitt au fost căsătoriți, înainte de una dintre cele mai cunoscute divorțuri din istoria showbiz-ului, cinci ani.

Ruşinea politicii prahovene: Alin Moldoveanu (PNL), karatistul care a adus un municipiu la „rang” de comună

Michael Rapaport, actorul care a jucat cu Brad Pitt în „True Romance”, în 1993 și cu Jennifer Aniston, în „Friends”, și-a amintit detalii despre nunta celor doi.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

În cadrul unei apariții televizate la emisiune „Watch What Happens Live”, moderată de Andy Cohen, actorul a comentat știrea potrivit căreia Erin Lichy și-ar fi servit invitații de la nuntă cu chipsuri și caviar.

„Anunță-mă dacă servești caviar”, a spus el, adăugând: „Am fost la nunta lui Brad Pitt cu Jennifer Aniston. Au avut un zid de caviar. Cred că mai am pe undeva păstrat”, a glumit el, în timp ce prezentatorul a reacționat imediat.

„Ai fost de 87 de ori la emisiunea mea, de ce nu ai vorbit niciodată despre nunta lui Aniston cu Pitt?”, a întrebat Cohen, iar răspunsul lui Rapaport a venit imediat: „Încă mănânc caviar de la nunta lor”.

Mai mult decât atât, Rapaport a vorbit și despre alte detalii neștiute de public până acum. El spune că la eveniment a fost invitat de Billy Preston, dar și alte legende ale muzicii.

În urmă cu doi ani, invitată de Howard Stern în cadrul showului său de la SiriusXM, alături de colegele sale din „Friends”, Jennifer Aniston a vorbit despre relația cu celebrul actor.

„Brad și cu mine suntem prieteni … Și vorbim”. „Nu e nimic ciudat între noi”, a mărturisit Jennifer Aniston despre relația pe care o are acum cu fostul ei soț Brad Pitt.

Acum 9 luni, fanii au fost foarte bucuroși să îi vadă iar împreunp, la cititrea scenariului filmului clasic al lui Sean Penn. „Bună, Aniston”, i-a spus el, iar Jen i-a zâmbit: „Bună Pitt”, numindu-l apoi „scumpule”.

„A fost absolut distractiv”, a spus ea despre citirea scenariului. „Nu a existat nimic ciudat acolo, cu excepția imaginației tuturor celor care au urmărit momentele respective și au vrut să vadă mai mult decât s-a văzut ori au presupus că ar exista între noi ceva ce nu există de fapt”, a continuat ea. „Ne-am distrat și a fost pentru o cauză extraordinară.”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191