Detaliul ciudat în cazul morții lui DJ Lalla, găsită fără suflare pe plajă în Mamaia. „Am crezut că este un manechin”

Detaliul ciudat în cazul morții lui DJ Lalla, găsită fără suflare pe plajă în Mamaia. „Am crezut că este un manechin”

O tânără DJ cu zeci de mii de urmăritori pe rețelele sociale a fost găsită moartă, în imprejurări suspecte, pe o plajă din Mamaia, în zona cluburilor. Cea care își spunea DJ Lalla era îmbrăcată sumar, dar nu de plajă și purta mai multe bijuterii.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Posibil să se fi înecat, spun salvamarii, dar polițiștii nu exclud o sinucidere sau o crimă, deși nu au găsit urme de violență. Au cerut și analize care să stabilească dacă tânăra se afla sub influența drogurilor.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

„Bucură-te de fiecare clipă pe care o ai pentru că în viață nu poți da timpul înapoi. Poți să ai în schimb amintiri. Și asigură-te că totul merită” – cu acest mesaj Laura Claudia Roșca sau DJ Lalla, se prezenta celor care o urmăreau pe retelele sociale. Este ultima ei postare. Joi dimineață, artista a fost găsită moartă pe plaja din Mamaia – în zona cluburilor.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Femeie: „Am crezut că este un manechin și când m-am apropiat am văzut cadavrul și am sunat la 112. Speram să fie încă în viață când am sunat la 112, dar ”

DJ Lalla, despre care cunoscuții spun că era atentă cum se îmbrăca atunci când iesea pe plajă, purta, când a fost găsită, doar un tricou și lenjerie intimă. La mâini și picioare avea mai multe brățări, iar la gât un colier.

O echipă de criminaliști a căutat mai multe ore indicii pe plajă ca să dezlege misterul morții ei.

Poliția a transmis că pe corpul ei nu erau vizibile urme de violență dar că, în acest moment al anchetei, nu este exclusă varianta unei crime. Sunt și alte ipoteze luate în calcul.

Georgian Boariu, salvamar: „S-a înecat. Acum nu știm dacă e singura persoană care a intrat sau sunt mai multe persoane”.

DJ Lalla afișa pe internet un stil de viață luxos din care nu lipseau petrecerile, călătoriile în locurile exotice și plimbările cu yahtul, iar din acest motiv nu este exclusă nici varianta ca înainte să fie găsită moartă să se fi aflat pe o ambarcațiune în larg. Poliția investighează și această variantă. Cum – la fel – este posibilă și o sinucidere.

Anchetatorii au cerut în cazul artistei DJ Lalla si o analiză toxicologică – să vadă dacă aceasta consumase droguri înainte de deces.

Laura Claudia Roșca avea 34 de ani. De loc era din Turda, Cluj dar de mai mulți ani se mutase în București. Avea și o emisiune la un radio. Într-o perioadă a fost activă și pe YouTube.

Laura are o soră geamăna în Anglia, iar tatăl este este un fost muzician. În Turda, cei care îi cunosc familia, nu știu că artista să fi avut probleme – poate doar unele legate de separarea părinților.

Polițiștii așteaptă raportul legiștilor, care ar putea să facă lumină în acest caz.

Articol recomandat de

FOTO | Gigi Becali, păcălit de turci! De ce nu va plăti Galatasaray milionul în plus cerut de patronul FCSB pe Moruțan

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191