Dezvăluiri fără perdea! Cu cine și-a pierdut virginitatea Andreea Esca: „Mi-a spus că nu se poate dacă nu mă culc cu el…”

Dezvăluiri fără perdea! Cu cine și-a pierdut virginitatea Andreea Esca: „Mi-a spus că nu se poate dacă nu mă culc cu el…”

Pe cât de discretă este în general cu viața personală, pe atât de atentă este în legătură cu dezvăluirile pe care alege să le facă publicului. Andrea Esca a vorbit în cartea sa despre prima noapte de amor, dezvăluind cine a fost băiatul care i-a furat la acea vreme nu doar inima, ci și puritatea. 

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

În timp ce alte vedete consideră împărtășirea experiențelor sexuale un subiect tabu, altele aleg să ilustreze într-o manieră adecvată această povestea, astfel că Andreea Esca știe cum să împărtășească respectuos și frumos detalii despre prima noapte de iubire. 

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

În cartea intitulată „Ce am făcut când am tăcut”, Andreea Esca și-a deschis sufletul și a permis cititorilor să pătrundă în povestea vieții ei. Printre nenumăratele experiențe descrise, una dintre ele face referire la prima noapte de amor din viața ei. 

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Vedeta Pro TV-ului a fost pe punctul de a pica în plasa unui adolescent de care era îndrăgostită, când a condiționat-o să se culce cu el, dacă își dorea continuitatea relației.

Cu picioarele pe Pământ, Andreea a fost conștientă de faptul că ceea ce i se cerea nu era ceva normal, astfel că a ales, în schimb, să aștepte partenerul potrivit. 

„Cred într-adevăr că prima dată trebuie să facem dragoste cu cineva despre care gândim că este alesul pentru totdeauna. Atât de mult să îl iubim. Eu, de exemplu, aveam obsesia asta cu «Merită»? Îmi amintesc că eram îndrăgostită în adolescență de un bărbat care mi-a spus într-o zi, nu după mult timp de când ieșeam împreună, că nu se poate să mai fim prieteni dacă nu mă culc cu el…

Cu toate că eram topită după el, am considerat că nu merită să fie primul, doar pentru că mi s-a părut anormal să nu mă poată iubi fără actul sexual. «Primul» a devenit astfel prietenul meu din liceu, care m-a iubit ani la rând înainte să fim iubiți în sens fizic și nu am regretat niciodată decizia”, dezvăluia Andreea Esca în cartea „Ce am făcut când am tăcut”.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191