Dialog tăios între Ema Oprișan și Daria Cuflic la Insula Iubirii! Ce au avut să își spună cele două: „Cu care inimă crezi că a ales Răzvan?” / VIDEO

Dialog tăios între Ema Oprișan și Daria Cuflic la Insula Iubirii! Ce au avut să își spună cele două: „Cu care inimă crezi că a ales Răzvan?” / VIDEO

În ediția din această seară a emisiunii Insula Iubirii, Ema Oprișan și Daria Cuflic au stat, din nou, față în față. Ispita și concurenta și-au aruncat replici acide și, la un moment dat, Radu Vâlcan a fost nevoit să intervină în dialogul lor, pentru a le calma.

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

În ediția din data de 28 iulie a emisiunii Insula Iubirii, Răzvan Kovacs a căzut în ispită! Iubitul Emei Oprișan a dat frâu liber sentimentelor și, la scurt timp după ce a anunțat că a încheiat relația cu partenera lui a mers în dormitor alături de ispita Daria, iar acolo s-au sărutat pasional. De atunci, cei doi au făcut risipă de gesturi tandre.

SONDAJ/ Sunteți de acord cu decizia Şcolii „Sf. Vasile” Ploieşti de reintroducere a uniformei pentru elevi?

Ema Oprișan și Daria Cuflic din nou, față în față

În episodul din această seară de la Insula Iubirii, Ema Oprișan și Daria Cuflic au stat, din nou, față în față. Ispita i-a spus concurentei că Răzvan Kovacs a ales cu inima atunci când a fost întrebat alături de cine vrea să meargă la dream date și că, oficial, acum formează un cuplu.

Cum vor fi IMPOZITATE PFA-urile si MICROINTREPRINDERILE: Iata forma finala a legii, cu MASURILE FISCALE!

Vizibil deranjată, Ema Oprișan a reacționat imediat și a întrebat cu ce inimă a ales Răzvan, reproșându-i ispitei că i-a permis concurentului să îi vorbească urât.

Ulterior, Daria Cuflic a spus că ea l-a schimbat pe Răzvan și că în prezent concurentul este diferit de cum îl știa Ema.

Răzvan s-a bucurat de momentele petrecute cu ispita Daria

În ediția din data de 28 iulie a emisiunii Insula Iubirii, Răzvan Kovacs și ispita Daria s-au sărutat pasional. Mai bine de o oră au petrecut în dormitor, acolo unde au avut gesturi tandre unul față de celălalt.

”Am avut un moment în camera mea am zis să stăm puțin să ne relaxăm. Am fost foarte relaxați unul lângă celălalt. Țin să cred că a fost o chestie care a venit din ambele părți.

Nu am forțat, cel puțin așa am simțit. Pentru mine a fost un sentiment foarte frumos, nu a durat o oră, a fost doar un sărut, după ne-am ridicat și am plecat.”, a declarat Răzvan la Insula Iubirii.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191