Diana Enache a născut! Adrian Enache este bunic! Avem primele detalii despre bebelușa Maria

Diana Enache a născut! Adrian Enache este bunic! Avem primele detalii despre bebelușa Maria

Este vestea momentului în showbizul românesc! Diana Enache a născut! Şi încă de acum o săptămână, în mare sectret! Artista l-a făcut bunic pe Adrian Enache (57 de ani) și este mare bucurie în toată familia. Click! are primele detalii, în exclusivitate.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Evenimentul s-a petrecut în mare taină chiar la finalul lunii trecute. Diana Enache a născut miercuri (27 septembrie) o fetiță de nota 10, la o clinică privată din Capitală. Bebeluşa este perfect sănătoasă și a venit pe lume prin cezariană. Nașterea a decurs foarte bine, fără nici o complicație.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Copleşit de emoţii, Adrian a dat prima dată vestea colegilor de la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, unde a și avut un spectacol weekendul trecut. Sâmbătă artistul a urcat pe scenă, în spectacolul intitulat „Acces la muzică”, alături de Mirela Boureanu Vaida şi Orchestra Teatrului de Revistă. 

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Bunicul Adrian Enache și-a cinstit colegii și de la teatru, și din Naționala Artiștilor

Potrivit surselor Click!, tânăra mămică și bebelușa, care va primi şi numele Maria, au ajuns acasă luni. Alt motiv de mare bucurie pentru bunic, şi încă o ocazie de sărbătoare alături de cei mai buni prieteni. De data aceasta avem şi fotografia din culise. Totul s-a petrecut luni seară, după întâlnirea tradiţională a Naţionalei de Fotbal a Artiştilor, din care face parte şi cântăreţul. După meci, Adrian Enache şi-a cinstit colegii, printre care se numără şi Andrei Ştefănescu şi Kamara – din trupa Alb Negru, dar şi Paul Gheorghe – fondatorul şi coregraful trupei Trouble Crew şi actorul Lucian Ghimişi (Săriți de pe fix, Pro TV).

Diana Enache: „Toată dragostea începe şi se termină acolo: Meternitate”

Diana ar fi dorit să țină cât mai mult secretul, dar bucuria este prea mare. Așadar artista a publicat și ea ieri (3 octombrie) o fotografie şi un mesaj în social media în care a împărtăşit cu fanii din mediul virtual primele emoţii despre maternitate. „All love begins and ends there. #Motherhood” („Toată dragostea începe şi se termină aclolo. #Maternitate”, ), a scris ea în dreptul imaginii cu burtica.

Diana Enache și iubitul ei, Ionuţ Vîntu, au dat şi ei mare party înainte de naşterea fetiţei lor, Maria

Adrian Enache a dezvăluit numele bebelușei: „O va chema sigur şi Maria”

În urmă cu puțin timp, Adrian Enache a vorbit și despre numele pe care urmează să-l poarte nepoțica lui, pe care a așteptat-o cu mare emoție. Artistul a declarat că unul dintre prenumele fetiței va fi Maria, dar a spus că şi părinții vor alege unul, la care încă se gândesc. 

Cred că Maria, pentru că este un nume extrem de frumos și este sfânt și cântat în multe melodii. Să vedem la al doilea ce nume au în plan, dar Maria știu sigur”, a dezvăluit artistul, pentru Antena Stars.  

Sexul copilului a fost anunțat de Diana chiar în podcastul tatălui său. Vizibil emoționată, solista i-a făcut o surpriză de zile mari tatălui ei, chiar de ziua lui de naștere, în data de 12 iunie anul acesta. Astfel, în ziua în care Adrian Enache a împlinit 57 de ani,

Diana i-a făcut cadou o medalie pe care a inscripționat titlul „Cel mai tânăr bunic rock’n’roll”. Artistul a purtat pandantivul la gât cât timp a fost în emisiune, apoi l-a pus lângă celelalte trofee. În timpul acestui podcast, Diana şi Adrian Enache au stat de vorbă și despre alte subiecte, timp de mai multe zeci de minute și au depănat amintiri din copilărie, de exemplu, de când Diana cânta în baie pentru că avea trac atunci când cânta lângă tatăl ei.

Diana Enache a progamat deja revenirea pe scenă: va cânta cu tatăl ei, Adrian Enache, în data de 14 noiembrie, la Sala Palatului

Pentru că în ultimele luni nu a mai putut urca pe scenă, Diana Enache este nerăbdătoare să revină în fața publicului. Primul spectacol după nașterea fetiței sale este cel programat împreună cu tatăl ei, la Sala Palatului, în data de 14 noiembrie, intitulat „Adrian, din inimă Enache! E-o nebunie!”. Evenimentul este organizat de Tandem Production în colaborare cu Asociația Culturală Valahii.

După spectacolul sold out pe care Adrian Enache l-a susţinut anul trecut, scena Sălii Palatului va fi din nou pregătită pentru „O nebunie”, aşa cum îi place artistului. Vor fi multe surprize, un show plin de adrenalină, în manieră pop-rock, cu piese nationale și internaționale interpretate de mari voci, acompaniate live de trupa condusă de Dan Dimitriu şi coregrafiate de baletul High Class”, se arată în comunicatul de presă despre eveniment.

Pe lâmgă Diana Enache, alături de Adrian Enache vor urca pe scenă și alți artiști. Dida Drăgan este una dintre „guest staruri”. „Sunt onorat, emoționat si profund recunoscător să o am alături de mine, pe scena Sălii Palatului si să cântăm împreună, pe cea a cărei voce împleteşte forţa şi sensibilitatea în melodii precum Rug sau Deschideţi poarta soarelui, inconfundabila, Dida Drăgan”, a spus Adrian Enache, potrivit aceleiași surse.

De asemenea, din spectacol fac parte şi alte nume importante din showbiz-ul autohton: Theo Rose, Alexandra Ungureanu, Bella Santiago, Rareş Varniote, Nicu Patoi (chitară), Flavius Teodosiu (saxofon), trupa Krypton, corul de copii condus de Cristina Manoliu. Regia spectacolului este asigurată de Daniel Iordachioaie.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191