Diana Munteanu, aspru criticată după ce s-a filmat în costum de baie pe Instagram

Diana Munteanu, aspru criticată după ce s-a filmat în costum de baie pe Instagram

Diana Munteanu, în vârstă de 44 de ani, este mândră de formele sale și nu ezită nicio clipă să apară în costum de baie pe Instagram. Ultima apariție a vedetei de la Antena 1 a stârnit însă controverse.

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

Diana Munteanu are un corp de zeiță și face multe eforturi pentru a se menține în formă. Vedeta de la Antena 1 a postat pe Instagram un video, unde apare într-un costum de baie minuscul.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Se pare că filmarea făcută de fosta soție a lui Claudiu Niculescu a avut succes pe Instagram, dar a atras și multe comentarii răutăcioase. Diana Munteanu a fost aspru criticată de internauți pentru felul în care a ales să apară pe social media.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

„Doamne, ce vulgară ești! Băiatul tău ce zice? Mie mi-ar fi rușine”, „Respectă-te mai mult, frumusețe! De ce să fii în aceeași oală cu celelalte? Nu știu de ce, la acest model de slip e ceva ce nu-mi place. Nu îmi place cum arată din față. Nu mi se pare sexy chiar deloc”, „Ai început cu chiloțăreala”, „Niște chiloți mai mici nu găseai”, „Puștoaico, puștoaico… cu cine ai intrat în competiție? Nu merită, crede-mă!” au fost o parte dintre comentariile primite de fosta lui Niculescu.

Prezentatoarea de la Antena 1 a încercat să răspundă celor care au criticat-o și a justificat că așa se croiesc costumele de baie acum, decupate mai mult în partea din față. „Nu-ți bate capul! La plajă n-ai voie în costum de baie. În costumul de schi sau pufoaică sau un sac pe cap dacă se poate, ca să stea liniștite”, a spus Diana Munteanu pe Instagram.


View this post on Instagram

A post shared by Diana Munteanu (@officialdianamunteanu)

 

Vedeta nu are nicio problemă cu felul în care arată și cum se postează pe internet. Ea a dezvăluit recent cum se menține în formă la 44 de ani: „Presupune o disciplină pe care mi-am format-o singură, ore de antrenament, ceva restricții în ceea ce privește mâncarea, dar eu am făcut din toate astea un stil de viață. Și nu mai pare deloc un sacrificiu! Mă simt bine în pielea mea, probabil sunt în cea mai bună formă a mea!”

„Mă simt perfect, cum spuneam. Probabil cel mai bine! 54 de kilograme, la înălțimea de 1,71 m, consider că e o greutate optimă. Muncesc şi mă menţin în formă pentru mine, pentru că asta înseamnă în primul rând sănătate. Şi mai apoi pentru imagine…”, a mai adăugat ea.

Diana Munteanu și Claudiu Niculescu au divorțat în anul 2014, după 7 ani de căsnicie. Cei doi au împreună un băiat, în vârstă de 13 ani, care este pasionat de fotbal.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191