Diana Munteanu, pusă la zid pentru ultima apariție: „De ce ai ales să te urâțești așa. Zici că nu mai ești tu”

Diana Munteanu, pusă la zid pentru ultima apariție: „De ce ai ales să te urâțești așa. Zici că nu mai ești tu”

O postare recentă de pe rețeaua de socializare Instagram nu a avut tocmai efectul dorit pentru Diana Munteanu. În vârstă de 45 de ani, aceasta pare să arate mai bine ca oricând, iar prezentatoarea de la Antena 1 nu se sfiește să se mândrească cu energia și fizicul de invidiat pe care le are. Însă, se pare că nu toți fanii ei de pe Instagram sunt chiar atât de încântați de postările acesteia, iar vedeta și-a atras o mulțime de comentarii negative.

INREGISTRARE AUDIO HALUCINANTĂ! Patronul firmei de casă a primarului Sandu Tudor (Păuleşti) înjură ca la uşa cortului un reporter: „Să-mi bag …. în mă-ta şi în copiii tăi. Să vă dau la m…. la toată familia!”

La 45 de ani, Diana Munteanu pare să arate mai bine ca niciodată, iar pe lângă fizicul de invidiat, prezentatoarea de la Antena 1 este mai energică și plină de viață ca oricând. Ei bine, aceasta nu se sfiește deloc să se mândrească cu aspectul și viața pe care o duce, așa că vedeta a postat, recent, imagini cu ea purtând doar un costum de baie, pe plajă. Însă, pe lângă încurajările și complimentele venite din partea fanilor ei de pe Instagram, au fost și unele vorbe ceva mai negative. Se pare că postarea prezentatoarei a atras mult mai multe critici decât s-ar fi așteptat aceasta.

Virgiliu Nanu: Prahova trebuie să fie în top 5 județe ale țării, aşa cum a fost odată!

Mai precis, comentariile negative primite de către Diana Munteanu au făcut referire la operațiile estetice, care, spun utilizatorii de pe Instagram, nu au efectul la care a sperat vedeta Antena 1.

Volo îşi întăreşte legăturile cu ploieştenii, în cursa pentru primărie. Discuții constructive cu locuitorii din Malu Roşu si Mihai Eminescu

Au fost o mulțime de comentarii care au afirmat că aceasta arăta mult mai bine înainte de a apela la operațiile estetice, un utilizator spunând chiar „zici că nu mai ești tu”. Alt utilizator a scris: „ai devenit dintr-o femeie frumoasă, una de nerecunoscut.” Un alt internaut a scris: „Nu înțeleg de ce ai ales să te urâțești așa!”

Desigur, pe lângă valul neașteptat de critici, vedeta a avut și destui fani gata să îi ia apărarea. Însă, se pare că internauții au mai găsit un motiv de a se lega de Diana Munteanu, deoarece operațiile estetice nu au fost singurul motiv de nemulțumire. Un utilizator a spus că vedeta se bronzează mult prea mult, iar, aici, aceasta nu a ezitat să comenteze, spunând că iubește bronzul.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191