Dieta cu care John Goodman a slăbit 90 de kilograme. Actorul a ajuns de nerecunoscut

Dieta cu care John Goodman a slăbit 90 de kilograme. Actorul a ajuns de nerecunoscut

John Goodman a slăbit 90 de kilograme în 3 ani și acum este de nerecunoscut. Actorul, în vârstă de 71 de ani, a spus ce dietă a urmat pentru a scăpa de kilogramele în plus.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Starul din „The Righteous Gemstones”, care a împlinit pe 20 iunie vârsta de 71 de ani, a apărut duminică la cea de-a 62-a ediție a festivalului de televiziune de la Monte-Carlo în formă maximă.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Se pare că Goodman a început să se ocupe de sănătatea sa încă din 2007, când a renunțat la alcool. El a declarat pentru revista People în 2010 că a slăbit 45 de kilograme după ce a renunțat să mai bea alcool, l-a angajat pe antrenorul Mackie Shilstone, a renunțat la zahăr și a făcut exerciții fizice șase zile pe săptămână.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

„Este nevoie de multă energie creativă pentru a sta în fund și a te gândi ce vei mânca în continuare… Am vrut să trăiesc viața mai bine”, a spus Goodman la acea vreme.

Șase ani mai târziu, el i-a spus criticului Peter Travers: „Pur și simplu am încetat să mai mănânc tot timpul”.

„Luam în mână mâncare și o duceam la gură. Pur și simplu mâncam tot timpul. Mâncam haotic. Pe vremuri, îmi luam trei luni de concediu, slăbeam 60 sau 70 de kilograme, apoi mă răsplăteam cu un bax de bere sau orice altceva și mă întorceam la vechile mele obiceiuri”, spunea Goodman în urmă cu câțiva ani. „De data aceasta am vrut să o fac încet, să mă mișc, să fac exerciții fizice. Ajung la vârsta la care nu-mi mai pot permite să stau nemișcat. Și îmi dă energie să lucrez, pentru că munca este foarte obositoare”.

Anul acesta a fost președintele juriului festivalului de televiziune de la Monte-Carlo.

John Goodman, actorul american cunoscut pentru rolurile sale din filme precum „The Big Lebowski” și „Roseanne”, a slăbit enorm în ultima perioadă. Potrivit declarațiilor sale, Goodman a început să facă exerciții fizice zilnic și a adoptat o dietă echilibrată, bogată în legume și proteine. În plus, el a renunțat la obiceiurile sale nesănătoase, cum ar fi consumul excesiv de alcool. Rezultatele eforturilor sale sunt impresionante. Actorul a reușit să piardă aproape 90 de kilograme în 3 ani și arată mai sănătos și mai energic decât oricând.

Daily Mail scrie că Goodman a urmat dieta mediteraneană, care se bazează pe mult pește, oleaginoase, ulei de măsline, fructe și legume. De asemenea, face sport de 6 ori pe săptămână – folosește o bicicletă eliptică și o bandă de alergare pentru a face de pași zilnic.

Fanii săi sunt impresionați de transformarea sa și l-au felicitat pentru schimbare. John Goodman este unul dintre cei mai respectați actori din industria cinematografică americană. El a apărut în mai multe filme și seriale de succes și a fost nominalizat la numeroase premii importante, inclusiv la premiile Emmy și Globurile de Aur.

FOTO: Hepta

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191