Diferența de vârstă dintre Daiana Anghel și Sorin Gonțea, câștigătorii emisiunii Power Couple

Diferența de vârstă dintre Daiana Anghel și Sorin Gonțea, câștigătorii emisiunii Power Couple

Pe 13 martie 2024, în cadrul emisiunii Power Couple, a fost anunțat câștigătorul! Cuplul controversat format din Sorin Gonțea și Daiana Anghel a reușit să treacă cu succes de toate provocările competiției.

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Despre cei doi învingători, diferența lor de vârstă a rămas un mister pentru mulți dintre telespectatori, în ciuda interesului persistent.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Daiana Anghel și Sorin Gonțea formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz

Daiana Anghel și soțul ei, Sorin Gonțea, au triumfat în ediția din 2024 a emisiunii Power Couple! Aceștia au acceptat provocarea de a-și testa limitele în competiția găzduită de Antena 1. Fosta prezentatoare TV, Daiana Anghel, și Sorin Gonțea formează unul dintre cele mai unite cupluri de vedete din România.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

În finala de miercuri seara, două echipe finaliste, Radu Siffredi și Oana Matache, respectiv Daiana Anghel și Sorin Gonțea, s-au confruntat într-o luptă tensionată. Publicul a fost surprins când unul dintre cupluri a ales să se retragă în ultima probă. Astfel, Daiana Anghel și Sorin Gonțea au fost declarați câștigătorii ediției din 2024 a Power Couple.

„Nu aș fi reușit fără Daiana. Într-un moment dat, confortul meu ar fi putut să mă oprească. Dar când am văzut cât de hotărâtă este ea să meargă mai departe, am decis să nu renunț, să lupt și să înving!”, a spus Sorin Gonțea după câștigarea competiției de la Antena 1.

„Acest trofeu simbolizează puterea noastră, echilibrul și determinarea de a nu ceda. Fiecare probă a fost o provocare, dar am reușit să depășim orice frică și îndoială. Experiența din Power Couple și câștigarea acestui trofeu sunt realizări importante în viața noastră”, a adăugat Daiana Anghel.

 Daiana Anghel și Sorin Gonțea sunt împreună de nouă ani

Cu o diferență de vârstă de 10 ani între ei, Daiana Anghel și Sorin Gonțea formează un cuplu solid. În ciuda carierei sale mai puțin cunoscute publicului larg, Sorin Gonțea este un bucătar renumit, iar Daiana Anghel a fost prezentă pe micile ecrane timp de mulți ani. Cei doi sunt căsătoriți din 2019, având o relație de peste 9 ani.

„Relația noastră s-a clădit în timp. Ne iubim profund, iar fiecare aspect al relației noastre a fost construit pas cu pas. Avem o istorie de aproape 10 ani împreună, iar încă mai descoperim lucruri noi despre celălalt. Dragostea noastră nu a fost construită pe întâlniri romantice, ci pe cunoașterea profundă reciprocă”, a explicat Daiana Anghel înaintea participării la competiția Power Couple de la Antena 1.

La sfârșitul lui 2020, Sorin Gonțea a trecut prin momente dificile, suferind un infarct. Daiana Anghel a oferit fanilor detalii despre starea lui de sănătate.

„Vreau să vă anunț că, din motive de sănătate, va trebui să amânăm câteva activități pentru următoarele zile. Soțul meu a suferit un infarct și este în spital pentru investigații și tratament. Momentan este stabil, dar vă rog să ne acordați puțină răbdare în această perioadă dificilă”, a transmis Daiana Anghel pe rețelele de socializare în acea perioadă.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191