Dima și Sabrina de la Mireasa, sezonul 7, au aniversat șase luni de relație. Cum a surprins-o fostul concurent pe soția lui: „Mi-a dăruit Dumnezeu tot ce e mai frumos” / VIDEO

Dima și Sabrina de la Mireasa, sezonul 7, au aniversat șase luni de relație. Cum a surprins-o fostul concurent pe soția lui: „Mi-a dăruit Dumnezeu tot ce e mai frumos” / VIDEO

Dima și Sabrina sunt mai fericiți ca niciodată de când s-au cunoscut, iar cei doi au ales să facă pasul cel mare în afara competiției. Foștii concurenți de la Mireasa s-au căsătorit la începutul lunii iulie, iar astăzi este o zi specială, căci au sărbătorit șase luni de relație.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Dima și Sabrina s-au cunoscut în casa Mireasa și au ales să își trăiască povestea de iubire în afara competiției, unde sunt mai fericiți ca niciodată. Foștii concurenți s-au căsătorit în luna iulie, iar în urmă cu o zi au împlinit 6 luni de relație.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Cum a surprins-o Dima pe Sabrina de la Mireasa, cu ocazia împlinii celor șase luni de relație

Pe Instagram, acolo unde sunt activi și nu ezită să împărtășească fanilor momentele importante din viața lor, cei doi au postat un videoclip. Cei doi au distribuit imagini de la ieșirea în natură, acolo unde Dima a așteptat cu un buchet de trandafiri albi și cu o scurtă declarație de dragoste, moment în care îi spune soției sale cât de mult o iubește.

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

Dima nu s-a rezumat doar la acea scrisoare, ci a postat și un mesaj în care le mărturisește fanilor că și-a găsit fericirea lângă Sabrina și că lucrurile s-au schimbat complet de când a cunoscut-o.

„Nu am știut niciodată cum pot să îți mulțumesc, pentru că datorită ție, am învățat să pun pe altcineva pe primul loc. Te iubesc”, a spus Dima, pe Instagram.

Și Sabrina le-a spus fanilor că radiază de fericire alături de Dima și că se înțeleg de minune.

„Mi-a dat Dumnezeu tot ce e mai bun și frumos în viața asta”, a fost răspunsul Sabrinei de la Mireasa, pe Instagram.

Cei doi s-au căsătorit civil pe 7 iulie

Foștii concurenți de la Mireasa și-au dorit să își trăiască povestea de dragoste în afara competiției, așa că, publicul le-a respectat dorința. Se pare că lucrurile au evoluat frumos între cei doi, asta pentru că pe 7 iulie, cei doi s-au căsătorit civil, un eveniment diferit față de o cununie clasică. Cei doi le-au mărturisit fanilor că își doresc să facă și cununia religioasă.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191