„Dincolo de promisiuni”, ep. 3/ Locuitorii comunei Vâlcăneşti trăiesc în Evul Mediu: fară apă, canalizare sau gaze

„Dincolo de promisiuni”, ep. 3/ Locuitorii comunei Vâlcăneşti trăiesc în Evul Mediu: fară apă, canalizare sau gaze

Inaintea campaniei electorale, ne indreptam atentia către comunele din Prahova, pentru a înțelege îngrijorările și așteptările locuitorilor săi.

Nicolae Ciucă recunoaște că imaginea i-a fost AFECTATĂ de scandalul „Baronului Lamborghini”, Iulian Dumitrescu: „Da, mi-a dăunat, ca imagine”

Campania Phonline.ro „Dincolo de promisiuni” are ca scop scoaterea la lumina a problemelor cu care se confrunta prahovenii si aducerea lor la cunostinta primarilor actuali si viitori.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

In episodul de astazi, am luat la pas străzile comunei Vâlcăneşti, acolo unde oamenii se plâng că nu au canalizare, apă potabilă, iar cei care au reusit sa se racordeze la reteaua de gaze au facut-o pe cheltuiala lor, fara sprijin din partea primariei.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

In plus, drumurile locale sunt un adevarat pericol, in special pentru batrani si copii, care risca sa fie loviti de masina din cauza lipsei trotuarelor. Practic, oamenii circula pe carosabil, fiindca muncitorii au „omis” sa lase o portiune si pentru pietoni. Asta, in timp ce masinile gonesc cu viteza la cativa centimetri de acestia.

Reportaj Phonline.ro

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191