Dinu Maxer a făcut accident cu fiul său în mașină! Copilul l-a dat de gol: „Nu a semnalizat”

Dinu Maxer a făcut accident cu fiul său în mașină! Copilul l-a dat de gol: „Nu a semnalizat”

De când Dinu Maxer și Deea s-au despărțit, fiul celor două vedete, Andreas, petrece foarte mult timp cu tatăl lui. Invitați în emisiunea lui Cristi Brancu, băiatul a făcut o dezvăluire la care nu se aștepta nimeni.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Așadar, în cadrul unui joc desfășurat în platou, Dinu și-a pus căștile cu muzică pe urechi, iar moderatorul TV a avut câteva întrebări pentru Andreas. Fără nicio urmă de rușine, băiatul le-a spus tuturor că el și tatăl lui au fost implicați într-un accident minor de mașină.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Dinu și Andreas se îndreptau spre mare când au fost aproape de tragedie. Artistul a făcut o greșeală în trafic, care ar fi putut să fie fatală.

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

„Vorbeam cu tata despre vacanța la mare și când noi vorbeam, într-o intersecție, a făcut tata stânga, nu a semnalizat, nu a făcut nimic și a intrat în unu. Mă mir că nu s-a lovit. Asta mi se pare cea mai aiurită chestie”, a povestit Andreas.

De dragul lui Andreas și fiicei lor, Maysa, după ce s-au despărțit, Dinu Maxer și Deea s-au mutat în același bloc. Acest lucru îi permite băiatului să-și vadă ambii părinți când vreau.

Astfel, Andreas petrece mai mult timp cu tatăl său, iar Maysa a rămas în grija mamei. Totul merge perfect, iar copiii nu au resimțit despărțirea părinților, după cum au mărturisit chiar cele două vedete în aparițiile lor publice.

„Atunci când am divorțat, toată lumea ne-a acuzat că nu ne gândim la copii. Noi ne-am gândit în primul rând la copii și apoi la noi. Am zis așa, cum să facem ca ei să nu resimtă o distanță.

Noi avem tutelă comună. Băiatul stă cu mine, fata cu ea. Eu am rămas în apartamentul în care stăteam, iar Deea și-a cumpărat un apartament de trei camere cu două etaje mai jos.

Deci, Andreas când vrea să se ducă la mami să mănânce, să doarmă, se duce cu cheia sau în papuci. Mi se pare incredibil lucrul ăsta.

Maysa nu a simțit că se duce în alt bloc, i-am spus că e casa fetelor și casa băieților. Este atât de încântată.

Vine la mine, o iau de la grădiniță, ne jucăm o oră și după aceea zice că vrea la casa fetelor. Deea a reușit să îi facă un mediu familiar, iar fata se simte foarte bine, legată de acel loc. Bunicii, adică părinții Deei, ne ajută foarte mult. Copiii sunt bine”, mărturisea Dinu Maxer, la scurt timp după divorț, într-o emisiune online.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191