Dinu Maxer și Magdalena Chihaia și-au dus relația la un alt nivel, și nu s-au ferit să recunoască asta: „Îmbinăm utilul cu plăcutul”

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia și-au dus relația la un alt nivel, și nu s-au ferit să recunoască asta: „Îmbinăm utilul cu plăcutul”

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia nu doar că și-au făcut relația publică în urmă cu doar câteva luni, ci sunt și extrem de deschiși publicului în legătură cu evoluția ei. Lucrurile se mișcă rapid în viața cuplului, care nu formează o echipă doar pe plan personal, ci și profesional. Recent, atât Magdalena, cât și Dinu, au anunțat o nouă reușită în carieră: prima lor piesă împreună. 

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Cei doi îndrăgostiți nu sunt străini publicului și vieții artistice, fiind o prezență activă pe scenă și la diverse evenimente. Dinu și Magdalena se pregătesc pentru noi reușite, despre care vorbesc cu mult entuziasm. 

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Dinu Maxer și noua sa iubită au făcut o serie de mărturisiri în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu. Ambii au declarat că și-au unit forțele și pe plan muzical, după ce au decis să înregistreze împreună o piesă care îi caracterizează și îi reprezintă. 

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Magdalena Chihaia nu este nici ea străină de lumea muzicii, întrucât vreme de nouă ani de zile a cântat în corul Bisericii Catolice ca soprană.

„Dinu Maxer: E Marea Neagră în spatele nostru, suntem la Nisipurile de Aur, urmează să avem un eveniment împreună, va fi primul eveniment prezentat în tandem, iar până sâmbătă ne-am luat încă două zile, ca să ne și relaxăm.

Magdalena Chihaia: Îmbinăm utilul cu plăcutul.

Dinu Maxer: Trebuie să-ți recunoaștem ceva în premieră, și anume faptul că am înregistrat prima piesă împreună, în duet. Și nu una oarecare, este piesa care m-a cucerit pe mine, piesa pe care am dansat la tine (n. red. către Cristi Brancu) și piesa pe care am preluat-o ca un cover și am făcut versuri ce ne caracterizează relația. Așadar, o să fie un fel de piesă de suflet.

Cristi Brancu: Vreau să vă întreb dacă aveți vreun nume de alint unul pentru celălalt.

Dinu Maxer: E bună întrebarea, eu evident că nu îi spun Magdalena, îi spun Magda.

Magdalena Chihaia: Iar eu îi spun Dinu.

Cristi Brancu: Tu ai mai cântat înainte (n. red. către Magdalena Chihaia)?

Magdalena Chihaia: Dacă îți spun o să zici că sunt chiar o sfântă. Am cântat nouă ani în corul Bisericii Catolice ca soprană”, au declarat cei doi, în cadrul emisiunii moderate de Cristi Brancu.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191