Discuție telefonică halucinantă între Vlad Pascu și tatăl lui, înainte de accidentul în care tânărul drogat a ucis doi tineri în 2 Mai: „O să își ceară scuze polițistul ăla…”

Discuție telefonică halucinantă între Vlad Pascu și tatăl lui, înainte de accidentul în care tânărul drogat a ucis doi tineri în 2 Mai: „O să își ceară scuze polițistul ăla…”

Noi informații ies la iveală în cazul șoferului drogat care a ucis doi tineri în 2 Mai. Înainte de accident, când ar fi fost oprit de polițiști, Vlad Pascu, tânărul în vârstă de 19 ani, ar fi avut o convorbire telefonică halucinantă cu părintele său. Ce și-au spus cei dou cu doar puțin timp înainte ca adolescentul aflat sub influența substanțelor interzise să omoare două persoane.

O nouă plângere pe numele „paraditorilor” Onea şi Răileanu! Inspecția Judiciară cerceteaza modul în care i-a fost fabricat dosarul Anei Maria Pătru

Cu doar câteva ore înainte de tragedia din 2 Mai, unde doi tineri au murit după ce Vlad Pascu i-a lovit cu mașina, tânărul în vârstă de 19 ani a vorbit la telefon cu tatăl său în momentul în care a fost oprit de oamenii legii. Ies la iveală noi detalii uluitoare.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Ce au vorbit Vlad Pascu și tatăl lui la telefon înainte de accident

Noi informații halucinante ies la iveală în cazul accidentului provocat de Vlad Pascu, tânărul drogat care a ucis doi tineri, în 2 Mai.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

La aproape o lună de la tragicul eveniment, oamenii legii vin cu noi detalii despre întâmplările care au avut loc în noaptea în care Vlad Pascu s-a drogat și a lovit cu mașina doi tineri, omorându-i.

Potrivit unor informații, cu doar câteva ore înainte de accident, Vlad Pascu ar fi vorbit la telefon cu tatăl lui, Mihai Pascu. Martorii prezenți la fața locului, care au dorit să își păstreze anonimatul, au declarat că tânărul a vorbit cu părintele său după ce a fost oprit de poliție în Vama Veche.

”Lasă, tată, că o să dau eu un telefon cuiva. Nu îți ia nimeni permisul. O să îți ceară scuze polițistul ăla că te-a oprit”, ar fi spus Mihai Pascu, potrivit adevă

”Ăștia nu îmi fac nimic. Așteaptă-mă, că nu întârzii mult”, ar fi spus Vlad Pascu.

Vlad Pascu, tânărul care a provocat accidentul din localitatea 2 Mai, consumase un cocktail de şase substanţe interzise înainte să se urce la volan

La mai bine de o săptămână de când Vlad Pascu a produs teribilul accident de la 2 Mai, specialiștii Institutului Național de Medicină Legală “Mînă Minovici” au finalizat analiza probelor de sânge.

Surse oficiale au spus că experții au găsit nu mai puțin de șase substanțe psihoactive în organismul tânărului inconștient care, după ce le-a ingerat, s-a urcat la volan și a ucis în 2 Mai, doi tineri.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191