Divorțul anului în lumea celebrităților! Una din vedete este acuzată de infidelitate

Divorțul anului în lumea celebrităților! Una din vedete este acuzată de infidelitate

Vestea unui nou divorț al vedetelor a luat cu asalt lumea showbiz-ului internațional. Anumite zvonuri apărute în presa internațională relatează faptul că Britney Spears și Sam Asghari s-ar fi despărțit, după doar un an de la căsătorie, motivul fiind o ceartă serioasă.

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

Britney Spears și Sam Asghari ar fi decis să pună punct mariajului lor. Mai mult decât atât, se pare că actorul ar fi părăsit casa conjugală în care locuia cu soția sa, după cum informează Mirror. 

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

Actorul Sam Asghari intenționază să ceară divorțul?

O persoană apropiată celor doi a declarat pentru TMZ faptul că e doar o chestiune de timp până când actorul va cere divorțul: „Este doar o chestiune de timp până când Sam va cere divorțul.”

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

Cearta ar fi pornit din cauza unor zvonuri legate de infidelitatea artistei. Sam ar fi abordat-o în legătură cu acest lucru, iar din acest punct până la o ceartă colosală nu ar mai fi fost decât un pas.

Indiciile că există probleme în relația de cuplu

Recent, Britney a fost fotografiată în timp ce conducea în apropierea casei sale, fără a purta însă verigheta pe deget. La polul opus, imaginile recente postate de Sam pe Instagram lasă de înțeles faptul că actorul a renunțat deja la bijuterie.

Britney Spears, postare controversată în plin scandal de divorț

În timp ce zvonurile unui posibil divorț roiesc în jurul ei, cântăreața are cu totul și cu totul alte preocupări. În cea mai recentă postare de pe Instagram, Britney vorbește despre cumapărarea unui cal, în timp ce apare într-un instantaneu călărind unull:

„Cumpăr un cal în curând!!!! Atât de multe opțiuni încât e cam greu. Un cal pe nume Sophie și un altul pe nume Roar. Nu mă pot hotărî!!! Ar trebui să mă alătur camaraderiei și să îmi pun o pălărie roz de cowboy???? Oricum, cred că mi-am găsit locul meu preferat cu Roar.”

În urmă cu doar câteva luni, într-un documentar TMZ apăreau zvonuri potrivit cărora mariajul celor doi deja începe să aibă „mari probleme”. Actorul a negat informațiile apărute și că au folosit-o pe soția sa pe post de „o mașină de făcut bani”.

„Mi s-a părut absolut dezgustător pentru oamenii care au fost în viața ei când nu avea voce, s-au dus și i-au spus povestea ca și cum ar fi fost a lor”.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191