Divorțul momentului în showbiz-ul din România! Vedeta a făcut anunțul despre separare: „Nu ne înțelegem”

Divorțul momentului în showbiz-ul din România! Vedeta a făcut anunțul despre separare: „Nu ne înțelegem”

Divorț în showbiz-ul românesc! Silvia Pop, fosta soție a fotbalistului Ioan Timofte, se bucura de un succes colosal pe plan profesional în domeniul imobiliar, însă aceasta și partenerul ei au decis să meargă pe drumuri separate, motiv pentru care vor divorța.Silvia Pop a fost căsătorită prima dată cu un fotbalist de top al României, însă aceasta a decis să meargă în Statele Unite ale Americii în anul 2017 și și-a găsit dragostea, însă acum a decis să divorțeze pe motiv că nu se înțelege cu partenerul.
Silvia Pop a dezvăluit că se află în divorț cu partenerul ei deoarece lucrurile dintre ei nu mai decurg bine și nu se înțeleg. Fosta soție a lui Ioan Timofte susține că viața merge mai departe chiar și după separare, iar acum vrea să se axeze pe plan profesional.
„Da, la capitolul ăsta ce să zic? Sunt în divorț. Am decis să ne despărțim pentru că lucrurile între noi nu sunt ok. Nu ne înțelegem. Dar, viața merge mai departe”, a mărturisit Silvia Pop, potrivit prosport.ro.

OPC a amendat Ploiesti Shopping City, dupa ce ziarul nostru a publicat imagini cu mizeria de la fast-food-uri

Slivia Pop, reușite pe plan profesional
Dacă pe plan sentimental nu o duce bine, Silvia Pop a reușit să se bucure de un succes colosal pe plan profesional și susține că are un business bun din care câștigă sume mari de bani. Aceasta a dezvăluit că este fericită deoarece o are pe mama ei lângă ea.

DIICOT a spart o rețea care vindea dorguri în liceele din Bucuresti/ Printre suspecți sunt și elevi / Procurorii au descoperit canabis, cocaină, ketamină și Xanax

„Am un bussines bun. Câștig foarte bine. Nu am de ce să mă plâng. Sunt cea mai fericită că o am aici, lângă mine, pe mama mea. E cea mai mare bucurie a sufletului meu”, a precizat Silvia Pop pentru sursa citată mai sus.

Judecator Gabriela Baltag (CSM): Justitia care nu ne va mai apartine, in curand

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191