DJ Harra, revoltată după concertul trupei Coldplay, unde a cântat Babasha: „Manelele nu au ce căuta!” / FOTO

DJ Harra, revoltată după concertul trupei Coldplay, unde a cântat Babasha: „Manelele nu au ce căuta!” / FOTO

DJ Harra este revoltată după concertul trupei Coldplay din Capitală, unde a cântat Babasha. Cântărețul de manele a fost huiduit de public, iar artista a vorbit despre toată această situație tensionată. Iată ce a spus ea!

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Babasha a fost huiduit pe scenă de public, după ce trupa Coldplay l-a invitat să cânte, iar acum multe vedete au vorbit despre această situație. Printre acestea se numără și DJ Harra, care este revoltată.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

DJ Harra, revoltată după concertul trupei Coldplay, unde a cântat Babasha

Într-un mesaj postat pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, DJ Harra a afirmat că există locuri unde manelele nu ar trebui să aibă acces. Ea a subliniat că nu este rasistă, nici din punct de vedere uman, nici muzical, dar că este important să se respecte diversitatea genurilor muzicale în cadrul evenimentelor mari.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Artista a criticat alegerea trupei Coldplay de a include în deschiderea concertului său un cântăreț de manele.

Artistul, huiduit la concertul trupei Coldplay din Capitală

Miercuri seară la concertul trupei Coldplay din Capitală, unde au fost prezente 50 de mii de persoane, atmosfera a devenit tensionată în momentul în care Chris Martin l-a invitat pe Babasha să urce pe scenă și să interpreteze o versiune lentă a unei manele. Cei doi au făcut repetiții înainte și totul a ieșit perfect, însă publicul nu a fost de acord cu acest lucru.

Unii fani prezenți la marele eveniment de la Arena Națională din București au fluierat vehement, în timp ce alții au aplaudat în semn de susținere. Celebrul cântăreț Chris Martin a continuat să colaboreze cu artistul Vlad Babașa, care acum este în trend și pe primele pagini ale ziarelor, oferindu-i suport și încurajare pe toată durata momentului.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191