Doamnele din PSD Ploiesti, in vizita la Parlament. Senatorul Laura Moagher si deputatii Rodica Paraschiv si Bogdan Toader, gazdele intalnirii

Doamnele din PSD Ploiesti, in vizita la Parlament. Senatorul Laura Moagher si deputatii Rodica Paraschiv si Bogdan Toader, gazdele intalnirii

Organizatia OFSD Ploiesti, condusa de Marilena Stanciu, a vizitat, astazi, Palatul Parlamentului, la invitatia deputatilor si senatorilor prahoveni ai PSD.

Evz.ro: Cum au motivat judecatorii de la Tribunalul Bucuresti achitarea in dosarul inventat de Lucica Onea

„O parte din doamnele membre ale OFSD Ploieşti, coordonate de dna. Preşedinte Marilena Stanciu, ne-au bucurat astăzi prin prezența dumnealor în vizită la Senatul României.

Castrul roman de la Drajna de Sus, acceptat in Programul „Romania atractiva”. Care sunt beneficiile

Am dezbătut împreuna problema egalității de şanse si locul femeilor în viața politică pentru că aşa cum a susținut şi dl. Marcel Ciolacu, Preşedinte al PSD România, şi actorii politici instituționali sunt îndemnați să contribuie la participarea semnificativă a femeilor în toate domeniile de activitate şi la toate nivelurile de decizie.”, a declarat senatorul PSD Prahova Laura Moagher.

Cand o sa infunde puscaria „Zdreanță”? Fostul procuror „Portocala”, acuzat de santaj: Ofiterul DGA Ionut Radulescu sustine ca procurorul Mircea Negulescu i-a cerut bani unui afacerist ca sa nu-l „paradeasca”

La intalnire a fost prezent si deputatul Bogdan Toader, liderul social-democratilor prahoveni:

„Întotdeauna am fost un promotor al femeilor în politică, drept dovadă patru dintre cei șase parlamentari ai PSD Prahova sunt femei.

Voi continua să promovez oameni, proiecte și politici publice care să genereze plus-valoare României. Despre toate acestea am discutat, alături de domnul Ministru Alexandru Rafila și colegele mele parlamentare Laura Mihaela Moagher și Rodica Paraschiv, în cadrul vizitei de astăzi, de la Parlamentul României, cu doamnele noastre, membre ale Organizației Femeilor Social-Democrate Ploiești, coordonată de doamna Marilena Stanciu.

În calitate de parlamentar al României, reprezint și prahovencele și mă bucur de fiecare dată când am ocazia să aflu de la dumnealor ceea ce gândesc, ceea ce își doresc și au nevoie.”, a declarat Bogdan Toader, presedintele PSD Prahova.

Prezenta la eveniment, deputatul Rodica Paraschiv, a declarat:

„Ne-a făcut o deosebită plăcere să primim, astăzi, la Parlament, împreună cu domnul ministru al Sănătății Alexandru Rafila, vizita doamnelor din cadrul Organizației Femeilor Social-Democrate Ploiești.

În atmosfera specifică din preajma Sărbătorilor de Iarnă, ne-am bucurat de prezența ploieștencelor noastre în sediul Parlamentului, unde – zilele acestea – se dezbate cel mai important proiect de lege de la final de an: bugetul pe 2023!”.

 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191