Doi pensionari au rămas fără toate economiile lor, după ce au primit în curte doi indivizi. „Nu mai am nimic”

Doi pensionari au rămas fără toate economiile lor, după ce au primit în curte doi indivizi. „Nu mai am nimic”

Drama trăită de doi bunici din comuna Filipești, judeţul Bacău. După ce au primit în curte doi indivizi care păreau interesaţi să cumpere cupoanele CFR primite de pensionari, cei doi bătrâni s-au trezit că au rămas fără toate economiile lor de de lei.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Vremuri tot mai grele pentru pensionari! Nu doar că unii dintre bătrâni nu pot duce un trai decent în România cu banii pe care îi primesc la pensie, dar se pare că alții rămân și fără banii pe care încearcă să îi pună deoparte și „averea” strânsă o viață întreagă.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Un astfel de caz a avut loc în Județul Bacău. Doi pensionari din comuna Filipeşti au rămas fără banii strânşi o viaţă întreagă. Mai exact, au pierdut toate economiile lor de de lei, după ce au primit în curte doi indivizi. Hoţii s-au arătat interesaţi să le cumpere cupoanele de reducere pentru CFR.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Din păcate, în timp ce unul dintre ei negocia preţul, unul dintre hoţi s-a strecurat în casă şi a furat banii. „Când am intrat în casă, când mi-am aruncat ochii acolo pe un scaun şi banii nu erau … Nu mai am nici un ban. Nu mai am nimic. Aceia au Am zis să îi strâng pentru înmormântare că sunt bolnavă. Vai de capul meu!”, a mărtusit bătrâna cu lacrimi în ochi, relatează

Potrivit celor doi pensionari din judeţul Bacău, hoţii ar fi ştiut despre economiile lor. Poliţiştii au reuşit să-i identifice şi să-i prindă pe hoţi la scurt timp. „Poliţiştii au depistat doi bărbaţi din judeţul Iaşi, bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt calificat. Aceştia au fost reţinutţi pentru 24 de ore, fiind introduşi în arestul IPJ Bacău. Ulterior, au fost prezentaţi instanţei, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile„, a transmis IPJ Bacău.

Oameni legii au recuperat, până la acest moment, doar un sfert din cei de lei furaţi.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191