Doi soți aflați în vacanță la Gura Portiței au fost găsiți morți: femeia avea gâtul tăiat, iar bărbatul s-a înecat

Doi soți aflați în vacanță la Gura Portiței au fost găsiți morți: femeia avea gâtul tăiat, iar bărbatul s-a înecat

Tragedie la Gura Portiței, în județul Tulcea. Doi soţi din Iaşi au fost găsiţi morți în zona complexului din staţiune. Din primele informaţii, ar fi vorba despre o crimă urmată de sinucidere, scrie

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

Bărbatul a fost găsit înecat, iar, la o distanță de aproximativ 2 kilometri, a fost descoperit și cadavrul femeii, care prezenta o plagă adâncă în zona gâtului.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Cei doi erau cazaţi într-o locaţie pe care trebuiau să o părăsească duminică la prânz. Pentru că nu au ajuns la recepție să predea camera, personalul i-a sunat, apoi un angajat a mers în cameră, dar aceasta era goală.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

La scurt timp, pe plajă a fost descoperit cadavrul bărbatului, iar la aproximativ doi kilometri a fost găsită și trupul femeii, care prezenta urme de violență și o plăgă adâncă în zona gâtului.

Potrivit anchetatorilor, cel mai probabil este vorba de o crimă urmată de sinucidere. Bărbatul ar fi plănuit crima, a luat cu el un cuţit şi a plecat alături de soție la plimbare. Când a considerat că e destul de departe, a încercat să o omoare. A urmat o luptă, dovadă a urmelor descoperite pe corpurile celor doi, dar în cele din urmă, cu câteva lovituri în zona gâtului, femeia a fost ucisă.

După crimă, bărbatul a revenit în zona complexului, a intrat în mare şi s-a înecat.

Cei doi erau căsătoriţi, aveau în jurul vârstei de 45 de ani, aveau trei copii şi conform surselor judiciare, ar fi de loc dintr-o comună din judeţul Iaşi.

Cercetările sunt în plină desfăşurare, iar anchetatorii încearcă să găsească arma crimei.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191