Doina Teodoru a cheltuit până la ultimul leu din banii câștigați la iUmor. Ce a făcut cu 20.000 de euro

Doina Teodoru a cheltuit până la ultimul leu din banii câștigați la iUmor. Ce a făcut cu 20.000 de euro

Doina Teodoru este una dintre cele mai talentate și mai îndrăgite prezențe feminine din showbiz-ul intern românesc. Are o carieră de succes în domeniul care a consacrat-o – actoria, și trăiește și o frumoasă poveste de dragoste alături de celebrul bucătare Cătălin Scărlătescu. A intrat în atenția celor de acasă acum mai mulți ani, în urma unei apariții de-a dreptul fascinante în cadrul iUmor. 

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

Recent, actrița a povestit ce a făcut cu premiul cel mare în valoare de de euro, pe care l-a încasat după ce a câștigat sezonul cu numărul trei al reality-show-ului de la Antena 1. Ce a făcut cu banii, rămâne să descoperi din rândurile de mai jos. 

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

Pe ce a cheltuit Doina Teodoru premiul cel mare de la iUmor 

Recent, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat, iubita lui chef Scărlătescu a mărturisit că banii pe care i-a câștigat în urma participării la iUmor i-a cheltuit pe călătorii, dorința de a vizita cât mai multe locuri și culturi reprezentând una dintre marile sale pasiuni. 

Dezinteres criminal! Primarul Alin Moldoveanu lasă Spitalul din Câmpina fară aer condiționat! Pacienții şi medicii se sufocă la 40 de grade!

„Păi ce poţi să faci cu banii… îi cheltui (n. red., râde). Marea majoritate a banilor pe care eu îi fac, îi dau pe călătorii, îmi place să călătoresc, să văd cât mai multe ţări, civilizaţii, culturi.”, a mărturisit Doina Teodoru, după cum relatează  

„Un mare câștig a fost că l-am cunoscut pe Mihai Bendeac” 

O țară întreagă a rămas fascinată de personajul Renata din comedia „Băieți de oraș”, jucat de nimeni alta decât Doina Teodoru. Deși excela în cariera sa actoricească, în urma participării la iUmor, destinul ei avea să prindă o altă culoare. 

Mihai Bendeac a recunoscut talentul înnăscut al Doinei Teodoru pentru actorie și nu a mai stat mult pe gânduri până să îi ofere un rol în serialul „Băieți de oraș”. 

„Nu pot să spun că mi-a schimbat viaţa, am avut spectacole în continuare cum aveam şi înainte, în schimb, un mare câştig a fost că l-am cunoscut pe Mihai Bendeac şi am intrat în echipa lui. Am avut ocazia să mă joc cu personaje, să fac compoziţii de film şi aşa mi-am dat seamă că mă atrage foarte mult zona asta.

Deşi înainte spuneam că sunt pe viaţă actriţă de teatru, brusc am descoperit si zona asta care mi-a plăcut enorm şi ăsta a fost un mare câştig. De altfel, după ce am câştigat iUmor cei din echipă au continuat să mă invite ca şi special guest. Am făcut din nou compoziţii de personaje, la fel, mi-a plăcut foarte tare şi o fac în continuare cu drag.”, a mai spus actrița, conform sursei amintite. 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191