Doina Teodoru, prima reacție după plecarea lui Cătălin Scărlătescu de la „Chefi la cuţite”. Ce a zis despre decizia iubitului ei: „Ok, îmi pare rău”

Doina Teodoru, prima reacție după plecarea lui Cătălin Scărlătescu de la „Chefi la cuţite”. Ce a zis despre decizia iubitului ei: „Ok, îmi pare rău”

#Chefi la cuțite

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

După vestea că Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au ales să părăsească cea mai îndrăgită emisiune culinară, „Chefi la cuțite” de la Antena 1, s-a declanșat o adevărată dezbatere în mediul online și chiar câteva vedete de la noi au avut câte ceva de zis. Însă, cum și când au aflat partenerele lor de viață despre plecarea lor și renunțarea la rolurile de chef? Ei bine, Doina Teodoru a vorbit despre decizia iubitului ei, Cătălin Scărlătescu. Ce a zis aceasta?

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

De mai bine de câțiva ani, Doina Teodora (33 de ani), în ciuda diferenței de vârstă, fiind mai mică cu 17 ani decât celebrul bucătar, trăiește o frumoasă poveste de dragostea alături de Cătălin Scărlătescu (51 de ani). Și, deși se iubesc și sunt alături unul de celălalt, se pare că actrița a aflat vestea plecării celor trei jurați de la „Chefi la cuțite” în același timp cu restul lumii. Și nu numai fanii și producătorii au fost surprinși de hotărârea chefilor, ci chiar și iubita lui.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Cei doi sunt alături unul de celălalt și se sprijină atât în momentele fericite, cât și în cele mai puțin fericite. Astfel că, Doina Teodoru a dezvăluit că îl susține în continuare pe partenerul ei și a făcut aluzie la proiectele lui viitoare.

„Eu, personal, nu pot să vă spun nimic. Va trebui să vorbiți cu Cătălin sau cu ceilalți doi chefi: ori cu Florin, ori cu Sorin. E bucătăria lor acolo, asta-i clar. Nu am știut nimic. Am fost informată după: «Vezi că se întâmplă lucrurile astea». «Ok, îmi pare rău. Ce să zic? Sunt alături de tine, orice s-ar întâmpla, cum e și normal». Şi eu am aflat odată cu toată lumea. Ce să zic? Cu siguranță va fi văzut în continuare, în restul proiectelor pe care le face”, a declarat Doina Teoodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu, pentru

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191