Doky Scarlat, asistenta personală a lui Stephan Pelger, declarații exclusive! Designerul avea, din nou, probleme cu somnul: „Urma să se interneze pe 16…” / VIDEO

Doky Scarlat, asistenta personală a lui Stephan Pelger, declarații exclusive! Designerul avea, din nou, probleme cu somnul: „Urma să se interneze pe 16…” / VIDEO

Doky Scarlat, cea care a fost asistenta personală a lui Stephan Pelger, a făcut declarații exclusive la Antena Stars! Potrivit spuselor ei, regretatul creator de modă avea, din nou, probleme cu somnul și urmă să se reinterneze într-o clinică pentru a se trata.

VIDEO/ Primarul Andrei Volosevici a răbufnit la adresa managerului Spitalului Județean: La Terapie Intensivă lipsesc medicamente esențiale! Familiile şi le cumpără!”

Vestea că Stephan Pelger a fost găsit mort, în atelierul său din București, a șocat întreaga lume mondenă. Designerul a decis să își încheie socotelile cu viața deși nu a dat nicio secundă de bănuit că ar putea recurge la un astfel de gest.

Comunele Gornet şi Drăgăneşti au atras peste 5 milioane de euro, prin „Anghel Saligny”. Prefectul Virgiliu Nanu, alături de cei doi primari, la semnarea contractelor de finanțare

Doky Scarlat, asistenta personală a lui Stephan Pelger, declarații exclusive

Pe lângă faptul că era asistenta lui personală, Doky Scarlat și Stephan Pelger aveau o relație extrem de apropiată. Aceasta l-a însoțit pe celebrul creator de modă atunci când a fost în vizită la mama lui, în Munchen, de ziua dânsei. Doky Scarlat povestește că, în ultimele zile, a vorbit destul de des cu celebrul creator de modă, însă acesta nu părea să aibă de gând să recurgă la un astfel de gest.

Conferinta de presa la PSD Ploiesti/ Gheorghe Sîrbu, fost PNL: „Roberta Anastase ne zicea sa blocam investitiile in Ploiesti. M-a pus invlusiv pe mine sa votez impotriva mea!”

De ce Stephan Pelger se temea de anul 2023

În urmă cu ceva vreme, într-o apariție pe care a avut-o în cadrul unei emisiuni TV, Stephan Pelger declara că se teme de anul 2023, însă nu a precizat exact motivul. Cert este însă că designerul a rămas extrem de dezamăgit de întâmplarea trăită în New York.

„A fost un an răvășitor! Se întâmplă multe lucruri, se întâmplă treburi. Sunt bucuros că s-a terminat anul 2022 și îmi e frică de 2023 de mă c** pe mine, pardon de expresie. Ce am trăit eu la New York a fost o dezamăgire cruntă, pentru că ceea ce se întâmplă în lumea în momentul de față totul se duce în jos.”, spunea Stephan Pelger la acea vreme.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191