Doliu în industria muzicală! Toboșarul trupei Proconsul a murit! Răzvan Gorcinski avea 42 de ani: ”E într-un loc mai bun”

Doliu în industria muzicală! Toboșarul trupei Proconsul a murit! Răzvan Gorcinski avea 42 de ani: ”E într-un loc mai bun”

Este doliu în industria muzicală din România! Toborșarul celebrei trupei Proconsul a murit la daor 42 de ani. Răzvan Gorcinki avea probleme de sănătate, iar în ultimele momente din viața lui a fost internat în spital. Moartea lui a lăsat în urmă multă durere, mai ales în sufletul soției sale, dar și în cazul colegilor de trupă.

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

După o viață petrecută pe scenă și mii de inimi cucerite, Răzvan Gorcinki s-a stins din viață în urmă cu puțin timp. Fostul toboșar al trupei Proconsul a murit în spital, la vîrsta de doar 42 de ani.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Acesta avea o familie frumoasă și o carieră de succes, însă problemele de sănătate au fost cele care i-au dat mari bătăi de cap. În ultimele momente, artistul a fost internat în spital, după ce a fost diagnosticat cu septicemie, într-un moment neașteptat al vieții lui.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Toboșarul trupei Proconsul a murit la doar 42 de ani

Artistul era unul dintre cei mai îndrăgiți toboșari din România, iar o lungă perioadă a activat în trupa Proconsul. Între el și ceilalți membrii s-a creat o chimie unică și s-au înțeles perfect, iar Răzvan Gorcinski le-a devenit un bun prieten. Din acest motiv, moartea lui la o vârstă atât de fragedă a fost un șoc și un motiv de tristețe profundă.

Chiar dacă acesta și-a anunțat retragerea în data de 27 iulie, spunând că ”deși trăim sub același CER, avem orizonturi diferite”, trupa Proconsul a fost cea care a anunțat moartea artistului, printr-un mesaj dureros, în care membrii și-au arătat aprecierea fațp de el.

Răzvan Gorcinski a fost un model pentru mulți tineri artiști care își doresc o carieră de succes în muzică, iar cea mai mare susținere a găsit-o în familia lui, care acum îi duce dorul.

O pianistă celebră a murit

În urmă cu câteva zile, o pianistă cunoscută din România s-a stins din viață. Ioana Maria Lupașcu avea doar 45 de ani și a murit din cauza cancerului. În ultimele zile din viața ei, aceasta a fost internată la Institutul Oncologic din București. De asemenea, un alt prezentator important din România a murit la doar 53 de ani.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191