Doliu în lumea artistică din România. Un celebru artist s-a stins din viață în această seară

Doliu în lumea artistică din România. Un celebru artist s-a stins din viață în această seară

Lumea artistică din țara noastră este de astăzi mai săracă. Unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți interpreți de muzică populară din România s-a stins din viață la vârsta de numai 56 de ani. Este vorba despre Petrică Vița, care a încetat din viață chiar cu 15 minute înainte de a urca pe scenă.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Întreaga țară a rămas cu inima îndurerată, odată cu apariția veștii dispariției lui Petrică Vița. Unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți interpreți de muzică populară din România, el a părăsit această lume la vârsta de numai 56 de ani, în urma unei bătălii cu o boală cruntă. Însă, pe lângă vestea tragică făcută publică pe rețeaua de socializare Facebook, modul în care a avut loc decesul a șocat și mai mult publicul român. Artistul a murit cu doar 15 minute de a urca pe scena de la Sala Polivalentă din Reșița.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

„Cu 15 minute înainte de începerea spectacolului, organizat la Reșita, la Sala Polivalentă pentru strângerea de fonduri în vederea continuării tratamentului, Petrică Vița ne-a părasit. Artiștii veniți din toate colțurile țarii s-au adunat în semn de respect în fața publicului, s-a cântat o doină de rămas bun, iar Preasfințitul Părinte Lucian,  Episcopul Caransebeșului a ținut o slujbă pentru odihna sufletului lui Petrică Vița. Toată sala l-a aplaudat pentru ultima oară pe maestrul Petrică Vița, luându-și rămas bun pentru totdeauna!

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Dumnezeu să-l ierte  și să-l odihnească în pace!

Condoleanțe familiei!”

Îndrăgitul artist s-a stins din viață la doar 56 de ani, după o luptă lungă cu o boală teribilă. Acesta suferea de cancer de piele, iar, din nefericire, tratamentul pe care trebuia să îl facă interpretul de muzică populară era unul extrem de costisitor. Chiar în zilele trecute, prietenii lui Petrică Vița au inițiat o campanie de donații, pentru a-l sprijini financiar pe artist.

Din nefericire, astăzi, el a pierdut lupta cu boala.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191