Doliu în lumea filmului românesc. S-a stins din viață una dintre cele mai cunoscute actrițe: „Deja ne este dor”

Doliu în lumea filmului românesc. S-a stins din viață una dintre cele mai cunoscute actrițe: „Deja ne este dor”

Lumea cinematografiei este mai săracă acum, după ce a fost anunțată trecerea în neființă a celei care a fost considerată una dintre cele mai bune și mai iubite actrițe din industria filmului românesc.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Adina Cristescu s-a stins din viață la vârsta de doar 56 de ani. Actrița era cunoscută după ce a jucat în filme precum: „4 luni, 3 săptămâni și 2 zile” sau „Aferim”. Colegii și apropiații îi plâng plecarea și au i-au transmis ultimele lor gânduri. 

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

A murit actrița Adina Cristescu. Avea doar 56 de ani 

Adina Cristescu s-a născut în anul 1967, în București. A fost actriță de film, teatru și voce, profesoară, regizoare de teatru și scenaristă de film.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Ea a abolvit IATC „IL Caragiale” (UNATC), a jucat la Teatrul Național „IL Caragiale”, Teatrul Odeon, Teatrul Excelsior. 

Actrița va rămâne în memoria românilor pentru filmele în care a jucat: „Babardeală cu bucluc sau porno balamuc”, „Îmi este indiferent dacă în istorie vom intra ca barbari”, „Aferim!”, „4 luni, 3 săptămâni și 2 zile”.

„Te vom iubi mereu, draga noastră prietenă.”

Curg mesaje de adio în memoria Adinei Cristescu, cea care a fost Buna poveștii în spectacolele Abracadabra pentru copii. Pe pagina sa de Facebook, Marian Rîlea a transmis un mesaj de-a dreptul emoționant: 

„Azi a plecat dintre noi spre Împărăția cea Albă actrița Adina Cristescu. Un talent al generației sale, recunoscut de regizorii Radu Jude, Cristi Puiu și alții. Adina Cristescu a fost un mare prieten de suflet, un tovarăș de drum lung. A trăit cu sinceritate și modestie ca o candelă care i-a luminat și încălzit pe cei din preajma sa.

Un adevărat prieten. Cei mici și cei mari care au fost la teatrul Abracadabra o să-și aducă aminte cu drag de Buna Poveștilor! Întreaga echipă a teatrului este alături de familie în aceste momente de grea încercare și durere. Te vom iubi mereu, draga noastră prietenă. Dumnezeu să te odihnească!”.

De asemenea, și pe pagina de Facebook a Teatrului Național pentru Copii Abracadabra apare un mesaj postat după trecerea în neființă a artistei: 

„Buna Poveştilor s-a retras, discret, spre Tărâmul acela, de Deja ne este dor de EA şi de toate minunile pe care le făcea, sub lumina reflectoarelor, pentru ca Magia Basmului să prindă formă şi culoare, să fie rotundă ca luna şi luminoasă ca stelele, la Teatrul Naţional pentru Copii Abracadabra, încă din prima clipă a proiectului. Să-ţi fie somnul lin şi îngerii aproape, Buna Poveştilor! Şi să veghezi dragă Adina Cristescu, în continuare, ca basmele să prindă formă şi culoare în scenă, în toate aceste „Duminici la Teatrul National pentru Copii Abracadabra ce vor urma, căci din Poveste mult mai ”, a scris pe pagina de Facebook și Duminici la Teatrul National pentru Copii

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191