Doliu în lumea milionarilor! Un influent om de afaceri s-a stins din viață

Doliu în lumea milionarilor! Un influent om de afaceri s-a stins din viață

Lumea milionarilor din România e în doliu! S-a stins din viață un influent om de afaceri. Tristul anunț a fost făcut de Daniel Tudorache prin intermediul rețelelor de socializare. Ce mesaj emoționant a transmis fostul primar al sectorului 1 din București.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Doliu în lumea milionarilor din România! A murit un influent om de afaceri, unul dintre românii înstăriți care au vrut să salveze echipa Rapid de la faliment în urmă cu ceva vreme. Tristul anunț al trecerii acestuia în neființă a fost făcut de Daniel Tudorache prin intermediul rețelelor de socializare.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Doliu în lumea milionarilor

Lumea milionarilor din România e în doliu! Liviu Goncea, un influent om de afaceri, unul dintre românii înstăriți care au vrut să salveze echipa Rapid de la faliment în urmă cu ceva vreme, s-a stins din viață.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Tristul anunț al trecerii acestuia în neființă a fost făcut de Daniel Tudorache prin intermediul rețelelor de socializare. Iată ce mesaj emoționant a transmis fostul primar al sectorului 1 din București.

Cine a fost Liviu Goncea

Liviu Goncea a fost unul dintre cei mai bogați oameni din România. Supranumit ”milionarul KIA”, omul de afaceri a cumpărat 48% din acțiunile Rapidului, când echipa era în Liga a II-a. Bărbatul a fost și consilier local al Primăriei Sectorului 1, ales pe listele PSD – UNPR. A fost și-n PSD, și-n PMP.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191