Doliu în lumea muzicii românești! O mare artistă a încetat din viață la doar 45 de ani! „Această călătorie a fost întreruptă prematur…”

Doliu în lumea muzicii românești! O mare artistă a încetat din viață la doar 45 de ani! „Această călătorie a fost întreruptă prematur…”

Lumea artistică din țara noastră este în doliu! Pianista Ioana Maria Lupașcu a murit chiar în această dimineață, după ce a luptat din răsputeri cu o boală cruntă. Artista lucra la Filarmonica „Paul Constantinescu” Ploiești, iar peste o lună ar fi împlinit 46 de ani.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Lumea artistică din țara noastră este în doliu! Pianista Ioana Maria Lupașcu a murit chiar în această dimineață, după ce a luptat din răsputeri cu o boală cruntă, potrivit celor de la Artista lucra la Filarmonica „Paul Constantinescu” Ploiești, iar peste o lună ar fi împlinit 46 de ani. Ea ducea o luptă dificilă împotriva cancerului, fiind internată la Institutul Oncologic București.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Vestea tristă a fost confirmată chiar de către colegii de breaslă ai pianistei. „Cu sufletele îndurerate vă anunțăm că prietena și colega noastră, Ioana Maria Lupascu, a plecat dintre noi. Deși oamenii buni nu câștigă întotdeauna, o vom ține minte pe Ioana ca o adevărată luptătoare, atingând cu dragoste persoanele din jurul ei și clapele pianului chiar și în cele mai dificile momente ale vieții. Suntem recunoscători că ne-am putut afla în preajma unui spirit atât de frumos și a unei artiste desăvârșite, deși această călătorie a fost întreruptă prematur. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 2 septembrie 2023, în București. Gândurile noastre sunt alături de familie, prieteni și toți cei ce au cunoscut acest suflet pur, și îi asigurăm de tot sprijinul nostru în aceste momente dureroase. Sincere condoleanțe!”, au scris colegii acesteia, de la Filarmonica „Paul Constantinescu”  Ploiești.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Vestea cutremurătoare a stârnit reacții rapide, iar numeroși artiști din țara noastră și-au exprimat regretul față de dispariția marii pianiste. Una dintre cele mai bune prietene ale artistei, actrița Daniela Nane, a postat un mesaj îndurerat.

„Aș vrea să scriu despre această mare artistă, dar nu pot încă. Vă spun doar că Ioana va fi depusă astăzi la capela bisericii Boteanu-Ienii din București, după ora Diseară la ora 18 va fi acolo o slujbă ținută de părintele Ioan de la Biserica Sf. Ciprian, duhovnicul ei. La noapte se va face priveghere și va fi pomenită de pr. Costel la Sf. Liturghie, de la ora , iar mâine, de la ora 17, i se vor citi Stâlpii. Slujba de înmormântare va avea loc în biserica Boteanu-Ienei sâmbătă, 2 septembrie, de la ora 10, apoi se va pleca la cimitirul Străulești 2. Sunteți bineveniți. Dumnezeu s-o ierte!”, a scris actrița Daniela Nane, conform sursei citate.

Cezar Ouatu a scrs și el despre pierderea suferită, încheindu-și mesajul plin de durere: „îmi este greu! Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău!”

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191