Doliu în lumea politicii din România! A murit Dan Matei Agathon, fost ministru al Turismului în Guvernul Năstase

Doliu în lumea politicii din România! A murit Dan Matei Agathon, fost ministru al Turismului în Guvernul Năstase

Lumea politicii din România e în doliu! Dan Matei Agathon, fostul ministru al Turismului în Guvernul Năstase, s-a stins din viață la vârsta de 74 de ani. Tristul anunț al trecerii lui în neființă a fost făcut de Alin Burcea, prim-vicepreşedinte al Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism din România (ANAT).

Primarul „bombardier” Alin Moldobeanu verifică asfaltarea electorală dintr-un Porsche de 110.000€

S-a stins din viață Dan Matei Agathon, la vârsta de 74 de ani. Membru fondator al FSN, Dan Matei Agathon a ajuns director în Guvernul României imediat după 1989, iar din 1992 a fost ministru al Turismului.

Nanu şi Volo, de vorbă cu ploieştenii din cartierele Mihai Bravu şi M. Eminescu

A murit Dan Matei Agathon, fost ministru al Turismului în Guvernul Năstase

Doliu în lumea politicii din România! Dan Matei Agathon, fostul ministru al Turismului în Guvernul Năstase s-a stins din viață la vârsta de 74 de ani. Tristul anunț al trecerii lui în neființă a fost făcut de Alin Burcea, prim-vicepreşedinte al Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism din România (ANAT).

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Cine a fost Dan Matei Agathon

Dan Matei Agathon a fost deputat în legislatura 1992-1996, ales în județul Bacău pe listele partidului PDSR. A fost ministru al Turismului de două ori, în perioada 1992 – 1996 și 2000- 2003.

Dan Matei Agathon a fost secretar general și purtător de cuvânt al Confederației Patronale din Industria României (CONPIROM).

În aprilie 2010, Agathon a fost numit purtător de cuvânt al Alianței Confederațiilor Patronale din România (ACPR). În iunie 2013, Agathon era președintele Federației Patronatelor din Turism și Servicii (FPTS).

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191