Doliu în lumea sportului din România! Cunoscutul rugbist Ștefan Stan s-a stins din viață la vârsta de 35 de ani

Doliu în lumea sportului din România! Cunoscutul rugbist Ștefan Stan s-a stins din viață la vârsta de 35 de ani

Lumea sportului din România e în doliu! Ștefan Stan, cunoscutul rugbist care a activat la Timișoara, Olimpia București, Dinamo sau Sportul Studețesc, și fost component al echipei naționale, s-a stins din viață la vârsta de 35 de ani, după o luptă de câțiva ani buni cu o boală teribilă.

Brezenii sunt foc şi pară pe primarul Novac (PNL): „Craterele din asfalt ne pun viețile în pericol! La Primărie nu se răspunde la telefon şi la sesizări!”

Cunoscutul rugbist Ștefan Stan s-a stins din viață la vârsta de 35 de ani, după aproape jumătate de deceniu în care a dus o luptă teribilă cu o boală cruntă. Tristul anunț al trecerii lui în neființă a fost făcut de prietenii acestuia, prin intermediul rețelelor de socializare.

Ioana Neagu, primărița „credincioasă” din Valea Călugărească a uitat de promisiunile din campanie. Rețeaua de apă şi canal, abandonată!

A murit Ștefan Stan, cunoscutul rugbist

Cunoscutul rugbist Ştefan Stan s-a stins din viață la vârsta de 35 de ani, după o luptă infernală pentru supraviețuire care a ținut aproape jumătate de deceniu. Anunțul trist al trecerii fostului sportiv în neființă a fost făcut de prietenii acestuia, prin intermediul rețelelor de socializare.

Ruşinea politicii prahovene: Alin Moldoveanu (PNL), karatistul care a adus un municipiu la „rang” de comună

În 2019, Ștefan Stan, fost internațional român, a fost victima unui teribil accident rutier,iar de atunci viața lui s-a schimbat complet. În urma accidentului în care a fost implicat, bărbatul a suferit răni grave la coloană. A fost operat de urgență și cadrele medicale au reușit să îi salveze viața, însă a fost diagnosticat cu paraplegie, paralizia membrelor inferioare.

Ștefan Stan făcuse infecție la coloană

După tragicul accident în care a fost implicat, Ștefan Stan a urmat tratamente și exerciții dureroase pentru a încerca să aibă o viață relativ normală, însă la începutul acestui an, cadrele medicale l-au anunțat că are o infecție la coloană, ca urmare a accidentului din 2019 și ulterior, a intervenției chirurgicale de la acel moment.

Pentru o nouă operație, ca să îi salveze viața, Ștefan Stan a fost nevoit să strângă o sumă de peste de euro. Din nefericire, după noi lupte grele ale fostului rugbist, acesta s-a stins din viață la vârsta de 35 de ani.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191