Doliu în lumea sportului din România! Cunoscutul rugbist Ștefan Stan s-a stins din viață la vârsta de 35 de ani

Doliu în lumea sportului din România! Cunoscutul rugbist Ștefan Stan s-a stins din viață la vârsta de 35 de ani

Lumea sportului din România e în doliu! Ștefan Stan, cunoscutul rugbist care a activat la Timișoara, Olimpia București, Dinamo sau Sportul Studețesc, și fost component al echipei naționale, s-a stins din viață la vârsta de 35 de ani, după o luptă de câțiva ani buni cu o boală teribilă.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Cunoscutul rugbist Ștefan Stan s-a stins din viață la vârsta de 35 de ani, după aproape jumătate de deceniu în care a dus o luptă teribilă cu o boală cruntă. Tristul anunț al trecerii lui în neființă a fost făcut de prietenii acestuia, prin intermediul rețelelor de socializare.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

A murit Ștefan Stan, cunoscutul rugbist

Cunoscutul rugbist Ştefan Stan s-a stins din viață la vârsta de 35 de ani, după o luptă infernală pentru supraviețuire care a ținut aproape jumătate de deceniu. Anunțul trist al trecerii fostului sportiv în neființă a fost făcut de prietenii acestuia, prin intermediul rețelelor de socializare.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

În 2019, Ștefan Stan, fost internațional român, a fost victima unui teribil accident rutier,iar de atunci viața lui s-a schimbat complet. În urma accidentului în care a fost implicat, bărbatul a suferit răni grave la coloană. A fost operat de urgență și cadrele medicale au reușit să îi salveze viața, însă a fost diagnosticat cu paraplegie, paralizia membrelor inferioare.

Ștefan Stan făcuse infecție la coloană

După tragicul accident în care a fost implicat, Ștefan Stan a urmat tratamente și exerciții dureroase pentru a încerca să aibă o viață relativ normală, însă la începutul acestui an, cadrele medicale l-au anunțat că are o infecție la coloană, ca urmare a accidentului din 2019 și ulterior, a intervenției chirurgicale de la acel moment.

Pentru o nouă operație, ca să îi salveze viața, Ștefan Stan a fost nevoit să strângă o sumă de peste de euro. Din nefericire, după noi lupte grele ale fostului rugbist, acesta s-a stins din viață la vârsta de 35 de ani.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191