Doliu în lumea teatrului din România! S-a stins din viață o actriță care a bucurat generații întregi

Doliu în lumea teatrului din România! S-a stins din viață o actriță care a bucurat generații întregi

Lumea teatrului din România, în doliu! O actriță care a bucurat generații întregi s-a stins din viață. Tristul anunț al trecerii acesteia în neființă a fost făcut de reprezentanții UNITER, pe pagina de Facebook.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

A murit Ileana Ploscaru! Marea actriță a debutat pe scena Teatrului Național „Lucian Blaga” din Cluj-Napoca pe data de 24 februarie 1951, în spectacolul „Fântâna turmelor” de Lope Felix de Vega Carpio, în regia lui Ion Dinescu.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Ileana Ploscaru s-a stins din viață

Doliu în lumea teatrului din România! Marea actriță Ileana Pleoscaru s-a stins din viață. Reprezentanții UNITER au anunțat pe pagina de Facebook trecerea în neființă a acesteia.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Un mesaj care anunță că Ileana Pleoscaru nu se mai află printre noi a apărut și pe pagina de Facebook a actriței.

Cine a fost Ileana Ploscaru

Ileana Ploscaru a fost actriță a Teatrului de Stat din Constanța, evoluând în zeci de spectacole, precum „Scaiul” de Georges Feydeau (regia: Ion Lucian), „Titanic Vals” de Tudor Musatescu (regia: Cristian Sofron), „Trei surori” de Cehov (regia: Dominic Dembinski) și „Batrana si hotul” de Viorel Savin (regia: Iulian Enache).

Pentru cei 65 de ani de activitate, dintre care 55 pe scena teatrului constantean, Consiliul Local Municipal Constanta i-a acordat, la sfarsitul anului 2016, titlul de cetatean de onoare, scrie

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191