Doliu în presă: îndrăgitul Gheorghe Chelu s-a stins din viață la 48 de ani

Doliu în presă: îndrăgitul Gheorghe Chelu s-a stins din viață la 48 de ani

Presa românească este mai săracă începând de vineri, 11 august. La doar 48 de ani, colegul nostru, Gheorghe Chelu, Gelu – așa cum îl știau cititorii ziarului Click!, dar și vedetele din România, de care era foarte apropiat – s-a dus să facă interviuri cu îngerii.

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

Nu există vedetă din România cu care Gelu (jurnalist cu peste 30 de ani de experiență în domeniul monden) să nu fi interacționat și pe care el să nu o fi promovat-o, publicând interviuri savuroase cu aceasta. Și care să nu aibă o fotografie cu el, pentru că aceasta era una dintre pasiunile lui: voia să îi aibă alături, în albumul cu amintiri, pe cei pe care îi stima și îi aprecia. Pentru că el iubea producțiile românești de televiziune, iubea actorii și regizorii, iubea muzica românească și pe artiștii din țara noastră, iubea tot ce înseamna artă, pentru că în sufletul său și el era un artist.

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

În ultimele două săptămâni Gelu s-a luptat pentru viață, după ce un stop cardiorespirator făcut în seara de dinaintea unei operații de rutină i-a făcut pe medici să-l bage în comă indusă. A fost perioada în care toți cei care l-au cunoscut s-au rugat pentru el și i-au transmis mesaje de încurajare.

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

Din păcate, soarta a vrut altfel și de vineri, 11 august, Gelu nu mai este Jurnalistul Vedetelor, ci este Îngerul Vedetelor. Pentru că sigur că și de acolo, de sus, va continua să vegheze asupra lor și să se bucure împreună cu ei de succesele obținute. Lumea este deja mai săracă fără tine, Gelu! Odihnește-te în pace! Nu te vom uita niciodată!

Jurnalistul Gelu Gheorghe Chelu a murit

Daniela Popa, o colega de breaslă, a postat un mesaj sfârșietor pe Facebook, după decesul lui Gheorghe Chelu.

„Nu îmi vine să cred că scriu asta acum! Mi se pare ireal, Geluțule! Am un mare gol în stomac exact ca în ziua în care s-a întâmplat cu tata! De dimineață m-a durut capul toată ziua! Dumnezeu te-a primit la El și o să faci cele mai frumoase interviuri acolo!

O să vizitezi Disneyland-ul din Ceruri și o să te mai uiți din când în când către noi, muritorii! Geluțule, nu vrei să știi cât de rău îmi pare și cât am sperat să te mai vad, să te aud! Am tot verificat telefonul în perioada asta cât ai fost în spital! Îmi lipsesc mesajele și telefoanele tale, chiar dacă ne mai balacăream din când în când.

Doamne, câtă treabă aveam! Refuz să cred că ai plecat așa, că nu o să fim împreună săptămâna viitoare la Vâlcea, așa cum am plănuit, că nu o să mai vii să mă iei cu taxiul de acasă să mergem împreună la evenimente…Nu mai am cuvinte!

Lumea mondenă și presa mondenă vor fi foarte triste fără tine, Gelule! Te iubește multă lume, să știi! Sper să-ți găsești liniștea, să găsești pizza bună acolo unde ești, torturi și Pepsi și tot ce-ți place! Dumnezeu să te aibă în pază lui! O să ne lipsești tare, Geluțule! Te iubim!

: Las aici un filmuleț cu tine de la ultimul nostru eveniment împreună, de când am fost la avanpremiera filmului Barbie!”

A murit Jurnalistul Vedetelor: „Ai fost un om cu un suflet de aur”

Cântărețul Dan Helciug a transmis câteva gânduri după ce a aflat teribila veste. Mesajul de pe pagina sa de Facebook este însoțit de o poză în care apare alături de regretatul jurnalist.

„A plecat într-o lume mai bună… prietenul nostru drag, jurnalistul Gelu Gheorghe Chelu …Dumnezeu să te ghideze spre Lumina Ai fost un om cu un suflet de O să ne lipsești tare”, a scris Dan Helciug.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191