Dorian Popa a rămas fără iubită, dar și-a găsit rapid alinarea! Ce face vloggerul de când este singur / PAPARAZZI

Dorian Popa a rămas fără iubită, dar și-a găsit rapid alinarea! Ce face vloggerul de când este singur / PAPARAZZI

Dorian Popa și-a găsit rapid alinarea, după despărțirea de iubita lui, Babs. Vloggerul știe cum să treacă mai ușor și să se deconecteze de tot ce ține de trecut, mai ales că în ultima perioadă problemele s-au ținut lanț de el. Paparazzii au fost pe urmele lor și au surprins imaginile care dezvăluie tot! Iată dovada!

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Dorian Popa și-a găsit fericirea în lucruri simple, după despărțirea de iubita lui, Babs. Vloggerul a fost surprins de paparazzii în timp ce se afla în oraș, însă artistul a fost însoțit de cea catre îl ajută pe partea de online.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Dorian Popa și-a găsit fericirea, după despărțirea de iubita lui, Babs

Dacă ești curios să afli ce face Dorian Popa de când este singur, noi avem imaginile! Vloggerul a mers la un mall din Capitală, iar prima lui oprire a fost într-un magazin de electronice. Dorian Popa a cumpărat două console PS5 și plata a făcut-o cu cardul.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Dorian Popa a fost cel care a luat cumpărăturile și le-a pus în bolidul său de lux, iar cei doi s-au îndreptat către o altă destinație. Vloggerul știe cum să-și ocupe timpul după separare și se pare că știe se se bucure de lucruri simple.

Dorian Popa regretă tot ce s-a întâmplat în ultimul timp

În ultima perioadă, Dorian Popa a trecut prin momente dificile, după ce a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise. O altă lovitură pentru el a fost despărțirea de Babs cu care a fost timp de 11 ani.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191