Dorian Popa, cadou de 300.000 de euro. Ce și-a achiziționat de această dată cunoscutul vlogger: „A venit băiețelul nou” / VIDEO

Dorian Popa, cadou de 300.000 de euro. Ce și-a achiziționat de această dată cunoscutul vlogger: „A venit băiețelul nou” / VIDEO

Dorian Popa a impresionat din nou! Artistul și-a făcut, în urmă cu puțin timp, un cadou in valoare de de euro. Iată ce și-a cumpărat de această dată vlogger-ul!

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

Dorian Popa este unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri și oameni de afaceri de la noi. Artistul nu se oprește din a-și uimi fanii cu cadourile scumpe pe care și le face. Ei bine, nu a trecut mult timp de când și-a cumpărat un super bolid de lux în valoare de de euro și îmbrăcăminte și haine de zeci de mii de euro, căci artistul și-a mai bifat o plăcere.

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

Dorian Popa și-a făcut un alt cadou de de euro

În urmă cu puțin timp, într-un clip video făcut public pe canalul său de YouTube, Dorian Popa le-a mărturisit fanilor lui că scos de euro pentru un colier din aur cu de diamante.

Dezinteres criminal! Primarul Alin Moldoveanu lasă Spitalul din Câmpina fară aer condiționat! Pacienții şi medicii se sufocă la 40 de grade!

Mai exact, cadou pe care și l-a făcut de această dată a fost cu ocazia Sfântului Nicolae. Totodată, vlogger-ul a mărturisit că acest colier a fost realizat manual special pentru el.

Cum arată colierul de de euro al lui Dorian Popa

Mai mult decât atât, Dorian Popa a mărturisit, în cadrul aceluiași videoclip postat pe YouTube că e fascinat de colier și că a ieșit exact după bunul lui plac.

CITEȘTE ȘI: Dorian Popa a renunțat la consumul de droguri! Vloggerul a închis gurile rele cu dovada clară: ”Cu Dumnezeu înainte” / FOTO

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191