Dorian Popa, înșelat de Călin Donca cu privire la panourile solare. Vedeta a investit sume mari in parcurile fotovoltaice: “Cel care ne-a furat, să plătească”

Dorian Popa, înșelat de Călin Donca cu privire la panourile solare. Vedeta a investit sume mari in parcurile fotovoltaice: “Cel care ne-a furat, să plătească”

Dorian Popa a apelat la serviciile lui Călin Donca și a montat mai multe panouri fotovoltaice. Ulterior, acesta a acceptat să investească într-unul dintre parcurile fotovoltaice, urmând ca veniturile lui să crească. În afacere au intrat mai multe persoane, iar acum, au rămas fără bani, omul de afaceri fiind arestat pentru 29 de zile.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Dorian Popa a apelat la serviciile lui Călin Donca pentru instalarea panourilor fotovoltaice pe propria casă. Cei doi s-au împrietenit, iar afaceristul i-a propus să investească în parcurile sale fotovoltaice, urmând ca valoarea să crească. Se pare că vedeta nu mai știe nimic de banii săi, după ce milionarul din Brașov a fost arestat.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Dorian Popa a investit în parcul lui Călin Donca

Dorian Popa a ales să-și pună panouri fotovoltaice pe casă și a apelat la serviciile lui călin Donca, având experiență de 8 ani în domeniu. Prețul pentru instalarea lor a fost de de euro, sumă plătită în două tranșe.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

După acel momente, cei doi s-au împrietenit, iar Călin Donca i-a propus să investească în parcurile sale cu panouri fotovoltaice, urmând ca banii să fie înmulțiți. Dorian Popa a acceptat și alături de alți investitori a mers plătit, apoi au mers în Brașov să vadă că acest parc există și nu a fost o țeapă.

”În momentul în care am relaționat atunci cu montajul panourilor pe casă mi s-a propus să investesc în ceea ce se dorea a fi un parc cu panouri fotovoltaice. Mare atenție, lucru care nu apare în niciuna dintre acuzațiile ce să vehiculează în presă. Nu se vizează acele parcuri fotovoltaice în care unii oameni, și eu, adică mai mulți investitori am băgat și noi un bănuț pe care l-am muncit. Prima mea investiție, am fost un om sărac care și a muncit fiecare bănuț, nu mă arunc. M-am limitat la cei 20 de kW exact cât am și pe casă dar pentru că am zis așa „mă dacă am 20 de kw pe casă și am o aplicație în telefon care mi arată cât îmi produc kilowați”, a spus Dorian Popa pe contul său de Youtube.

Dorian Popa nu mai știe nimic despre investiția sa

Vedeta a luat legătura cu mai mulți investitori, însă nimeni nu cunoaște niciun detaliu despre parcuri sau despre investițiile lor. După arestul lui Călin Donca, Dorian Popa a devenit tot mai suspicios cu privire la cele întâmplate.

Își dorește ca afacerea să nu fie afectată, mai ales că nu este menționată în capetele de acuzare emise de poliție. Dorian Popa a cerut ajutorul fanilor săi și dorește să ia legătura cu toți cei implicați în afacerea lui Călin Donca. Indiferent de măsurile luate de poliție, vedeta vrea să-și facă dreptate și, atât el, cât și ceilalți să-și primească banii înapoi.

”Ce pot să spun este că am luat legătura cu unii dintre investitori care m-au sunat întrebându-mă dacă am reușit să aflu ceva, dar toate telefoanele sună închise. Abia aștept să se poată lămuri într-un fel această situație pentru că, repet, având în vedere faptul că în acuzații nu am văzut nimic legat de panourile fotovoltaice de aceste părculețe mă gândesc că poate avem norocul, șansa că acest business să nu fie afectat și noi, ori să ne putem recupera investiția ori să putem încasa banii.

Vă spun cu voce tare și public că sunt aici să fiu alături, așa cum am fost de Călin și am prezentat situația transparent către cei care mă urmăresc, așa voi fi alături și de cei care au declarat împotriva lui Călin. Nu știm încă despre ce este vorba, dar dacă toți cei care au investit și cu mine în echipă am fost țepuiți sau amețiți, învrăjbiți într-un fel manipulați și ne-au fost luați bănuții, aveți siguranța mea că tot cu această putere pe care Doamne Doamne mi-a dat o în comunitatea mea, mă voi ocupa. Poate nu să reușim să ne recuperăm integral investiția dar cu siguranță cel care ne-a furat să plătească așa cum trebuie”, a mai spus Dorian Popa.

CITEȘTE ȘI: Cine este Silviu Faiăr, creatorul de conținut care l-a atacat pe Dorian Popa. Tânărul a comentat și situația lui Călin Donca

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191