Dorian Popa, prins drogat la volan. Prima reacție a lui Babs, iubita artistului: „Nu am cum să…”

Dorian Popa, prins drogat la volan. Prima reacție a lui Babs, iubita artistului: „Nu am cum să…”

Șoc în lumea mondenă! Dorian Popa ar fi fost prins drogat la volan, potrivit surselor din presă! Se pare că îndrăgitul influencer gonea pe străzile din Domnești la volanul unul Lamborghini, fiind îmbrăcat doar în chiloți, iar astfel s-a ales fără permis. Contactată de reporterii Click!, iubita lui Dorian, Babs, a declarat că nu știe nimic, nici la această oră, despre partenerul său!

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Dorian Popa ar fi fost prins drogat la volan

Vedeta ar fi fost oprită de polițiști și a fost testată cu aparatul DrugTest, ieșind pozitiv la cannabis. Dorian ar fi spus autorităților că se întorcea de la o petrecere unde nu consumase absolut nimic, ci doar inhalase. 

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Potrivit , acesta mergea la magazin pentru a cumpăra ceva, moment în care a fost oprit de către polițiști. Acesta s-ar fi aflat în apropierea casei sale.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

IPJ Ilfov a comunicat, sâmbătă, că în data de 27 octombrie, la ora 21:15, un echipaj de la Rutieră a oprit în trafic, în localitatea Domnești, un bărbat care a ieșit pozitiv la substanțe psihoactive:

Întrucât aceasta nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto a fost condus la unitate medicală din București, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. În cauză, conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii. Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”.

Babs nu știe nimic despre Dorian

Reporterii Click! au încercat să îl contacteze pe Dorian Popa însă fără succes, influencerul nu a răspuns la telefon. În schimb, am reușit să discutăm cu iubita lui Dorian, Claudia, cunoscută drept „Babs”, care a declarat că nu știe nimic despre partenerul său.

Claudia, iubita lui Dorian: „Nu știu ce să îți spun că nu știu nimic, eu nu sunt cu el acum. Nu am cum să dau niște declarații când nu am luat legătura cu el, nu am dat de el.”

Reporter Click!: Am înțeles, deci nu știți unde se află, dacă este ok?

Claudia, iubita lui Dorian: „Nu știu nimic. Sunt la volan să știi că nu pot vorbi, este foarte aglomerat, scuză-mă că îți închid.”

Dorian Popa își continuă activitatea în online

Totuși, chiar dacă nici iubita sa nu știe ce se întâmplă cu el, Dorian se pare că își continuă  activitatea fără probleme, așa cum reiese din postările de pe rețelele de socializare. Chiar în această dimineață, influencerul a postat un nou vlog pe Youtube.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191