Dorința pe care o are Ilona Brezoianu de la jandarmul de la Costinești. Ce mesaj are actrița pentru luptătorul din Legiunea Străină: „Ce m-ar unge pe suflet…” 

Dorința pe care o are Ilona Brezoianu de la jandarmul de la Costinești. Ce mesaj are actrița pentru luptătorul din Legiunea Străină: „Ce m-ar unge pe suflet…” 

Ilona Brezoianu a avut un mesaj pentru jandarmul care, zilele trecute a devenit viral pe rețelele de socializare, după ce i-a pus la punct pe scandalagii de pe plaja din Costinești. Ce și-ar dori actrița de la cel care a fost luptător în Legiunea Străină și jucător de rugby în Franţa.

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

Imaginile filmate zilele trecute, pe plaja din Costinești, acolo unde un jandarm i-a pus la punct pe scandalagii care s-au luat la bătaie, au devenit virale pe rețelele de socializare. Ilona Brezoianu i-a transmis un mesaj jandarmului care a reușit să îi pună la punct pe bătăușii din Costinești.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Dorința pe care o are Ilona Brezoianu de la jandarmul de la Costinești

Ilona Brezoianu are o dorință de la jandarmul care i-a liniștit pe bătăușii de pe plaja din Costinești. Prin intermediul unui mesaj pe care l-a publicat pe rețelele de socializare, actrița a spus că și-ar dori ca acesta să îi pună la punct și pe șoferii agresivi de pe autostradă.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Reamintim că jandarmul de la Costinești, care a devenit viral pe rețelele de socializare, după ce i-a liniștit pe bătăușii de pe plajă, a fost luptător în Legiunea Străină și jucător de rugby în Franţa.

Bărbații care s-au bătut pe plaja din Costinești au fost plasați sub control judiciar pentru 60 de zile

Bărbații care s-au luat la bătaie pe plaja din Costinești au fost plasați sub control judiciar pentru 60 de zile și sunt cercetați pentru infracțiunea de tulburarea liniștii publice, ultraj și lovire.

”Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia a dispus controlul judiciar pentru 60 de zile pentru inculpați, pentru săvârșirea faptelor de tulburarea ordinii și liniștii publice și alte violențe”, a declarat avocatul Elvis Isamil.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191