Dosar penal pentru polițiștii care l-au oprit în trafic pe procurorul Horodniceanu! De ce sunt acuzați cei doi oameni ai legii

Dosar penal pentru polițiștii care l-au oprit în trafic pe procurorul Horodniceanu! De ce sunt acuzați cei doi oameni ai legii

Polițiștii care l-au oprit în trafic pe procurorul Horodniceanu s-au ales cu dosar penal! Află de ce sunt acuzați cei doi oameni ai legii!

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Cei doi polițiști care l-au oprit în trafic pe procuror au fost audiați la Parchet, iar acum sunt acuzați de acuzați de abuz în serviciu și divulgare de secrete de serviciu, așa cum arată Marian Godină într-o postare pe pagina sa de Facebook.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

GRAV! Cu un ministru de interne plagiator și mincinos, susținut de un președinte care promitea o Românie educată, doi polițiști au oprit în trafic o mașină. Doar că la volanul acesteia nu se afla un conducător auto, așa cum ar fi normal, ci era dl Horodniceanu însuși, zeul suprem care ar fi trebuit recunoscut de către orice muritor de rând, cu atât mai mult de către un polițist.

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

După ce a făcut un tam-tam de trei lei, în totală neconcordanță cu funcția înaltă pe care o ocupă, procurorul Horodniceanu este anchetat intern. Partea gravă acum urmează. Nu tot intern, ci în cadrul unui dosar penal, au fost chemați azi cei doi polițiști la parchet, unde au fost audiați cu prvire la infracțiunile de abuz în serviciu și de divulgare de secrete de serviciu sau nepublice.

Dacă nu luăm atitudine acum, atunci să nu vă mirați când ne vom întoarce la vechile metehne, când legea era doar pentru oamenii de rând. Pentru că nu văd de ce un polițist și-ar mai risca serviciul și ar mai risca să fie anchetat, când ar putea foarte ușor să amendeze câțiva fraieri și ar trece cu vederea abaterile comise de horodniceni d-ăștia care se cred mici Dumnezei pe pământ. În altă ordine de idei, mă întreb de ce acest Horodniceanu nu a fost încă exclus din magistratură și îi promit pe această cale că voi sta cu ochii pe acest caz și voi scrie tot ce se va întâmpla”, a scris Godină pe pagina sa.

După cum știm, Horodniceau, fost șef al DIICOT, iar acum vicepreședinte al CSM, a fost oprit în trafic pentru viteză în comuna Schitu Duca. Aceasta ar fi depășit fără semnal mașina poliției. 

Se pare însă, că cei doi polițiști au rămas fără telefoane mobile potrivit postării lui Marian Godină: „Polițiștii care și-au permis să-l oprească în trafic pe Horodniceanu au rămas azi fără telefoane. Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iași a dispus astăzi ridicarea telefoanelor polițiștilor în vederea percheziției informaticeTot circul ăsta e pe bani publici. Horodniceanu așteaptă liniștit să fie cercetat disciplinar de colegii dumnealui și încasează în continuare salariu de procuror. Tot din bani publici”.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191