Două eleve care mergeau pe trotuar, lovite de o mașină. Şoferul, depistat pozitiv la cocaină

Două eleve care mergeau pe trotuar, lovite de o mașină. Şoferul, depistat pozitiv la cocaină

Update Ora 9.50: Poliția a anunțat că șoferul mașinii care le-a lovit pe cele două fete era sub influența substanțelor psihoactive, potrivit rezultatului la testarea cu aparatul Drugtest. Bărbatul în vârstă de 36 de ani a fost condus la INML în vederea recoltării de mostre biologice.

Evz.ro: Cum au motivat judecatorii de la Tribunalul Bucuresti achitarea in dosarul inventat de Lucica Onea

Potrivit surselor, acesta a iesit pozitiv la cocaina.

Castrul roman de la Drajna de Sus, acceptat in Programul „Romania atractiva”. Care sunt beneficiile

Comunicatul Politiei:

Cand o sa infunde puscaria „Zdreanță”? Fostul procuror „Portocala”, acuzat de santaj: Ofiterul DGA Ionut Radulescu sustine ca procurorul Mircea Negulescu i-a cerut bani unui afacerist ca sa nu-l „paradeasca”

În jurul orei 07:50, Brigada Rutieră a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112 cu privire la producerea unui accident de circulație pe Șos. Vitan-Bârzești.

Din primele informații, conducătorul unui autovehicul în vârstă de 36 ani, care se deplasa pe șoseaua Vitan-Bârzești, dinspre Pod Vitan catre Șoseaua Olteniței, ajuns în dreptul sediului INML, ar fi efectuat virajul la stânga, moment în care a intrat în coliziune cu alte două autovehicule care circulau din sens opus. În urma impactului, acesta s-a răsturnat pe lateral, lovind și doi pietoni, care se aflau pe trotuar.

Victimele, minore în vârstă de 15 ani, au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorii autovehiculelor implicate în accident au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind zero.

De asemenea, conducătorul autovehiculului în vârstă de 36 de ani a fost testat și cu aparatul Drugtest, rezultatul indicând prezența în organism a substanțelor psihoactive. Acesta a fost condus la INML în vederea recoltării de mostre biologice.

În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul de circulație.

Traficul rutier se desfășoară pe banda II de circulație pe șoseaua Vitan-Bârzești, dinspre Șoseaua Olteniței către Pod Vitan.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191