Două ingrediente din bucătăria ta înlocuiesc cu brio balsamul de rufe. Hainele tale n-au mirosit niciodată mai bine

Două ingrediente din bucătăria ta înlocuiesc cu brio balsamul de rufe. Hainele tale n-au mirosit niciodată mai bine

Există mai multe motive pentru care gospodinele folosesc balsam de rufe, nu numai că ajută la clătirea hainelor, dar le face și mai moi.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Balsamul de rufe este esențial atunci când vine vorba de haine, deoarece nu numai că elimină detergentul în timpul clătirii, dar le și lasă moi și mirosind frumos. Cu toate acestea, prețurile acestui produs sunt în creștere. De aceea, îți vom dezvălui trucul de casă pentru a-l înlocui în mașina de spălat și care garantează că hainele tale vor rămâne pufoase.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Cum să înlocuiți balsamul de rufe cu un remediu casnic?

Deși este greu de crezut, există un truc de casă care te poate ajuta să înlocuiești balsamul în mașina de spălat și care face rufele pufoase, astfel încât să poți economisi bani frumoși având aceleași beneficii și fără a folosi atâtea substanțe chimice. În plus, acesta se prepară din câteva ingrediente pe care le ai, mai mult ca sigur, deja în casă. 

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Bicarbonat de sodiu și oțet

Un truc infailibil care poate înlocui balsamul din mașina de spălat cu ajutorul căruia vei obține haine pufoase și foarte curate, este amestecul dintre oțet alb, apă, bicarbonat de sodiu și ulei esențial (cu aroma care îți place cel mai mult).

Cum se prepară? Se diluează apa și oțetul într-un recipient. Pentru fiecare două măsuri de apă, o jumătate de cană de oțet, apoi începeți să adăugați bicarbonat de sodiu, care ar trebui să fie o lingură pentru fiecare măsură de oțet. Este important de reținut că această combinație va produce efervescență, așa că ar trebui să amestecați cu o lingură pentru a adăuga în final o picătură de ulei esențial, de preferință lavandă, pentru a obține o aromă proaspătă care denotă curățenie.

Este important de subliniat că acest truc de casă de a înlocui balsamul de rufe în mașina de spălat, astfel încât hainele să rămână pufoase, poate ajuta la economisirea banilor, scriu cei de la

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191